Libnet.ro
UNICEF

18:45

Victor Ponta, despre disputa creata pentru construirea celei mai mari moschei din Europa: Multumesc Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile de bun-simt

B1 B1,
Victor Ponta, despre disputa creata pentru construirea celei mai mari moschei din Europa: Multumesc Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile de bun-simt

Premierul Victor Ponta a multumit luni, pe pagina personala de Facebook, Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile acestuia legate de declaratia fostului presedinte Traian Basescu. Multumesc Muftiului Muurat. continuă pe B1

Ce spune Victor Ponta despre situatia din Grecia: Vor fi ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, parerea sa despre votul grecilor de la referendumul de duminica. Indiferent de calea aleasa de Grecia vor fi necesari ani lungi de reforme care.

Victor Ponta, despre votul din Grecia: Grecii au nevoie de UE dar si UE are nevoie de greci / Indiferent de calea aleasa, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a respins luni orice paralela intre Romania si Grecia si a avertizat ca, indiferent de calea aleasa de guvernul de la Atena, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte.

Traian Basescu, ATAC la Victor Ponta: S-a operat in Turcia pentru a nu fi adus foarte repede cu mandat

Traian Basescu a lansat, vineri, o noua serie de atacuri in directia premierului Victor Ponta, despre care a spus ca a ales sa se opereze in Turcia pentru a nu ajunge la DNA. in Uniunea Europeana ar fi putut.

Victor Ponta vorbeste despre adversarii independentei economice a Romaniei

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook, in care precizeaza ca noul Cod Fiscal a fost adoptat prin consens politic, implicand reducerea TVA la 19%, iar adversarii independentei economice a tarii noastre sunt in stare de orice pentru a bloca aplicarea acestor masuri.

Victor Ponta scrie pe Facebook despre adversarii independentei noastre economice si face apel la romani

Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic, votat de toate partidele si dupa o ampla consultare cu mediul de afaceri, insa adversarii independentei noastre economice sunt in stare de orice pentru a bloca masurile, scrie pe pagina sa de Facebook premierul Victor Ponta, care face apel la romani pentru un front comun.

Nicolae Banicioiu, despre costurile operatiei efectuate de Victor Ponta in Turcia: Banuiesc ca le suporta domnia-sa

Costurile operatiei efectuate de premier in Turcia vor fi suportate integral de Victor Ponta, a declarat luni ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, scrie Mediafax. Ministrul a mai precizat ca nu are nicio.

Ministrul Sanatatii, despre costurile operatiei efectuate de Victor Ponta in Turcia: Banuiesc ca le suporta domnia-sa

Costurile operatiei efectuate de premier in Turcia vor fi suportate integral de Victor Ponta, a declarat luni ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, scrie Mediafax. Ministrul a mai precizat ca nu are nicio.

Ilie Sarbu, despre intoarcerea lui Victor Ponta din Turcia: Se simte bine si saptamana asta cred ca ajunge acasa

Ilie Sarbu, scorul lui Victor Ponta, a declarat ca premierul este intr-o stare buna si ca se va intoarce in tara in aceasta saptamana, relateaza stiripesurse. ro. Se simte bine si.

PNL strange semnaturi impotriva lui Victor Ponta

PNL strange semnaturi impotriva lui Victor Ponta. Nu este vorba despre urmatoarea motiune de cenzura ci despre o actiune populara, spune Alina Gorghiu, prin care sa i se ceara demisia premierului. Iar tinta.

FOTO. Ponta, despre Basescu: Iresponsabili care se joaca cu lucruri atat de sensibile. De ce ii multumeste Muftiului Iusuf

Victor Ponta, premierul autosupendat al Romaniei, care se afla in Turcia la recuperare dupa operatia de la menisc, a reactionat pe Facebook si l-a numit iresponsabil pe fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )