Libnet.ro
UNICEF

12:01

Robert Cazanciuc (PSD): in sase luni, Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata

Antena3 Antena3,
Robert Cazanciuc (PSD): in sase luni, Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, afirma ca in Monitorul Oficial al Romaniei tocmai ce s-a publicat OUG 100, el adaugand ca in numai sase luni Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata. continuă pe Antena3

CAZANCIUC: in numai 6 luni, guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata

Presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, afirma ca in numai 6 luni guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata, recent fiind publicata in Monitorul Oficial Ordonanta de Urgenta a Guvernului cu numarul 100.

Robert Cazanciuc a numarat ordonantele de urgenta ale cabinetului Orban. Cate astfel de acte a emis Guvernul in sase luni

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a anuntat, sambata, ca in Monitorul Oficial a fost publicata Ordonanta de Urgenta 100, mentionand ca in numai sase luni a fost emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata.

PSD anunta lovitura de gratie pentru Guvernul Orban!

PSD pregateste o lovitura de gratie pentru Guvernul Orban. Social-democratii anunta ca depun motiunea de cenzura si asigura ca aceasta va si trece.

PSD, acuzatii grave la Guvernul Orban: Minte ca de obicei, nimic nou! O minciuna care a condus la spitale inchise

Partidul Social Democrat PSD) a lansat noi acuzatii grave asupra Guvernului condus de Ludovic Orban, in contextul cresterii numarului de imbolnaviri cu coronavirus si a crizei provocate de pandemie.

Ce au invatat doctorii dupa sase luni de coronavirus si care sunt marile necunoscute

In cele sase luni de cand acest coronavirus absolut nou a inceput sa se raspandeasca in lume, doctorii si spitalele au invatat multe despre cum trebuie tratati pacientii cu Covid-19, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )