Libnet.ro
UNICEF

19:30

Robert De Niro, respins la prima auditie pentru Nasul: Doi ani mai tarziu a castigat Oscarul pentru rolul din Nasul 2 (VIDEO)

B1 B1,
Robert De Niro, respins la prima auditie pentru Nasul: Doi ani mai tarziu a castigat Oscarul pentru rolul din Nasul 2 (VIDEO)

Celebrul Robert De Niro a fost respins la prima auditie pe care a dat-o pentru filmul Nasul, in 1972, pentru rolul Sonny Corleone. Doi ani mai tarziu insa, el a castigat primul Oscar din cariera in rolul lui. continuă pe B1

VIDEO Robert de Niro, refuzat la primul casting pentru Nasul. Proba video pentru care a fost respins acum 40 de ani

Robert De Niro, una dintre legendele de la Hollywood, nu s-a bucurat intotdeauna de consideratia de care are parte in prezent. in urma cu peste patru decenii, starul din Taxi Driver a fost respins la auditiile pentru rolul Santino Corleone, din primul film al celebrei serii Nasul/The Godfather, regizata de Francis Ford Coppola.

Didier Deschamps si-a prelungit pentru inca doi ani contractul de selectioner al Frantei

Selectionerul nationalei Frantei, Didier Deschamps, al carui contract expira dupa turneul final al Cupei Mondiale din 2014, si-a prelungit intelegerea pentru inca doi, a declarat presedintele Federatiei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )