Libnet.ro
UNICEF

15:00

Retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, discutata de conducerea PNL/ Mai multe sedinte, programate pentru miercuri

Hotnews Hotnews,
 Retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, discutata de conducerea PNL/ Mai multe sedinte, programate pentru miercuri

In cursul serii de marti au existat tot multe informatii referitoare la o iminenta retragere a lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, au declarat pentru HotNews. ro surse din PNL. Vezi in articol fimul serii de marti pe aceasta tema. continuă pe Hotnews

Liberalii discuta retragerea candidaturii lui Munteanu la Primaria Capitalei

Surse politice au declarat ca liberalii iau in calcul retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Bucuresti. La aceasta ora conducerea PNL se afla in sedinta. Stire in curs de actualizare.

Razvan Mironescu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 6 sustine ca retragerea lui Marian Munteanu nu ar face bine imaginii partidului

Razvan Mironescu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, a declarat ca retragerea lui Marian Munteanu nu ar face bine imaginii partidului. Declaratia a fost facuta, marti seara, in fata.

SURSE: Marian Munteanu, retras de PNL din cursa pentru Primaria Generala

Liberalii se intrunesc, marti seara, in jurul orelor 19:30 intr-o sedinta in urma careia, cel mai probabil,Marian Munteanuva fi retras din cursa pentru Primaria Capitalei, au declarat pentru Ziare. com surse.

Marian Munteanu, unda verde pentru parade si cluburi gay daca devine primarul Capitalei

Marian Munteanu ar da unda verde paradelor gay si aprobarilor necesare pentru astfel de cluburi, in cazul in care ar castiga alegerile la Primaria Capitalei, a spus duminica noul membru PNL,.

Mugur Ciuvica: Daca povestea asta cu retragerea lui Munteanu este o strategie, este o strategie foarte proasta

Posibila retragere a lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Generala a fost dezbatuta in editia de marti e Editiei speciale, realizata de Radu Tudor, la Antena 3. Liberalul Ben-Oni Ardelean .

UPDATE PNL discuta retragerea candidaturii lui Munteanu. Surse: Maine va fi ziua decisiva. Blaga si Atanasiu neaga discutarea inlocuirii lui Munteanu

Conducerea PNL s-a reunit, marti seara, la sediul organizatiei de Bucuresti, pentru a discuta varianta retragerii candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, potrivit unor surse liberale. Pana la urma, decizia finala a fost amanata pentru maine seara, atat copresedintele Vasile Blaga, cat si seful de campanie al lui Munteanu subliniind ca nu s-a discutat.

Surse: PNL discuta in aceasta seara retragerea candidaturii lui Marian Munteanu

Conducerea PNL se reuneste, marti seara, la sediul organizatiei de Bucuresti, pentru a discuta varianta retragerii candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, au declarat, pentru News. ro, surse politice. De asemenea, in aceasta seara se vor bate in cuie si candidaturile pentru primariile de sector.

Radu Banciu: Nicusor Dan a facut cateva greseli, dar s-a mai redresat un pic. Dupa parerea mea, el va fi peste Marian Munteanu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre sansele lui Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Mi se pare necesar Nicusor Dan. E bun de.

E bine sa fie si astfel de oameni in politica. Liderul Frontului National, Marine Le Pen, saluta decizia PNL pentru candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei

Marine Le Pen, presedintele partidului Frontului National, este de parere ca numirea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei este o dovada ca in tot mai multe tari persoanele care au.

Marian Munteanu:Non-violenta a fost linia vietii mele / Daca este legala, as aproba ca primar o parada gay / Am fost un neobosit luptator pentru drepturi civile

Fostul lider al Ligii Studentilor, victima a mineriadei si, pentru o scurta vreme, partener politic al lui Virgil Magureanu, e un personaj pivotal pentru identitatea unuia dintre cele doua partide mari ale Romaniei. Decizia PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu drept candidat pentru primaria Bucurestilor, a fost intampinata cu proteste din partea mai multor ONG-uri si a Institutului Elie Wiesel. Intr-un interviu pentru Mediafax, Marian Munteanu explica cateva dintre pozitiile publice din trecut si, intr-un mod mai degraba rezervat, intentiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )