Libnet.ro
UNICEF

12:30

ROBOR la 6 luni, la cel mai mare nivel din octombrie 2014 incoace. LEUL sufera si el din cauza crizei politice, prabusindu-se in fata euro

B1 B1,
ROBOR la 6 luni, la cel mai mare nivel din octombrie 2014 incoace. LEUL sufera si el din cauza crizei politice, prabusindu-se in fata euro

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat vineri la 2,09% pentru a treia zi consecutiv, insa indicatorul ROBOR la 6 luni a crescut la 2,42%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 incoace, arata datele publicate de Banca. continuă pe B1

Vesti TERIBILE pentru romanii cu credite! ROBOR la 6 luni, la cel mai mare nivel din octombrie 2014 incoace. LEUL se prabuseste in fata euro

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat vineri la 2,09% pentru a treia zi consecutiv, insa indicatorul ROBOR la 6 luni a crescut la 2,42%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 incoace, arata datele publicate de Banca.

Indicele ROBOR la sase luni - 2,42%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,09% pentru a treia zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 2,42%, cel.

Indicele Robor la trei luni a crescut la cel mai mare nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,09%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, potrivit datelor publicate marti de Banca National?.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,09%, cel mai mare nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,09%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Avertisment dur din partea americanilor. Investitiile sunt la cel mai slab nivel din ultimii 12 ani

Avertisment dur din partea americanilor, investitiile sunt la cel mai slab nivel din ultimii 12 ani. Potrivit acestora, pentru ca Romania sa depaseasca recordul negativ, una dintre masuri ar fi.

AmCham Romania: Investitiile publice au atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani

AmCham Romania: Potrivit Comisiei Europene, Romania va inregistra, in 2018, cel mai ridicat nivel al deficitului public structural din UE .

Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume

SSD-urile au evoluat rapid de-a lungul ultimilor ani, iar Samsung face un pas important si dezvaluie cel mai mare device de acest fel. Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume, dar s-ar putea sa nu fii tentat sa il cumperi, cel putin nu pe persoana fizica. Noul SSD creat de companie se adreseaza [].

Cel mai mare grup TV din Bulgaria, cumparat de un miliardar ceh interesat anterior de compania-mama a Pro TV, CME

Grupul suedez Modern Times Group MTG) a semnat un acord sa vanda participatia de 95% pe care o are in Nova Broadcasting Group, cel mai mare grup media din Bulgaria, catre PPF Group, o companie de investitii detinuta de miliardarul ceh Peter Kellner. Valoarea tranzactiei, potrivit BroadbandTVNews. com, se ridica la 185 milioane de europ. Recent, presa internationala vehicula informatia ca PPF este interesata de preluarea grupului media CME, ce detine in Romania Pro TV, dar la sfarsitul anului trecut isi pierduse interesul pentru respectiva achizitie, dupa cum relata atunci Reuters.

ROBOR si EURO au explodat! Anuntul BNR

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat vineri la 2,09% pentru a treia zi consecutiv, insa indicatorul ROBOR la 6 luni a crescut la 2,42%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 incoace, arata datele publicate de Banca.

Radulescu, BT: Avem cel mai ridicat nivel al dezechilibrului din 2012 incoace si asta pentru ca in Romania nu se mai fac reforme. Odata cu incheierea ultimului acord cu FMI au incetat si reformele

Romania a avut cea mai buna dinamica a economiei dar din nefercire acest ritm de crestere nu se reflecta si in ritmul dezvoltarii, a spus joi Andrei Radulescu, economist sef al Bancii Transilvania, la conferinta Romania, incotro?. Avem cel mai ridicat nivel al dezechilibrului din 2012 incoace si asta pentru ca in Romania nu se mai fac reforme. Odata cu incheierea ultimului acord cu FMI au incetat si reformele, a mai precizat Radulescu. Potrivit economistului sef al BT, pe termen mediu ar trebui sa ne asteptam la o decelerare si la o recesiune tehnica pe plan mondial, cel tarziu anul viitor. Evident ca indicele Dow Jones nu poate creste la infinit cu 1000 de puncte pe luna. Euforia nu poate dura la infinit, a explicat joi Radulescu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )