Libnet.ro
UNICEF

18:30

Roland Garros: Ana Bogdan a invins-o pe Alexandra Dulgheru in primul tur al calificarilor

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Ana Bogdan a invins-o pe Alexandra Dulgheru in primul tur al calificarilor

Jucatoarea Ana Bogdan, locul 106 WTA, a acces, marti, in turul doi al calificarilor la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, trecand in runda inaugurala de Alexandra Dulgheru, numarul 511 mondial. continuă pe Hotnews

Ana Bogdan si Alexandra Dulgheru sunt adversare in primul tur al calificarilor la Roland Garros

Jucatoarele romane de tenis Ana Bogdan si Alexandra Dulgheru vor fi adversare, marti, in runda inaugurala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului.

Corespondenta speciala de la Roland Garros. Marius Copil a trecut de primul tur al calificarilor

Marius Copil, cap de serie nr. 1 al calificarilor de la Roland Garros, a trecut nu fara efort de primul tur, dupa o ora si 23 de minute de joc.

Ana Bogdan si Alexandra Dulgheru, adversare in primul tur al calificarilor la Roland Garros

Jucatoarele Ana Bogdan, locul 106 WTA, si Alexandra Dulgheru, numarul 511 mondial, vor fi adversare in primul tur al calificarilor la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

Ana Bogdan a invins-o pe Alexandra Dulgheru in primul tur al calificarilor de la Roland Garros

Ana Bogdan a transat in favoarea ei duelul romanesc din primul tur al calificarilor de la Roland Garros, reusind sa treaca mai departe.

Ana Bogdan a invins-o pe Alexandra Dulgheru in calificarile de la Roland Garros

Intr-un duel suta la suta romanesc, Ana Bogdan a castigat duelul cu Alexandra Dulgheru din primul tur al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Copil, principal favorit in calificarile de la Roland Garros

Luni dimineata au debutat la Paris calificarile pentru Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Mats Wilander, inainte de startul Roland Garros-ului: Odata ce va reusi sa castige un Grand Slam, sunt sigur ca Simona Halep va castiga mai multe

Au mai ramas putine zile pana la startul Roland Garros-ului 28 mai - 11 iunie 2017), competitie de Grand Slam unde Simona Halep este vazuta de specialisti drept una din marile favorite. Mats Wilander expert Eurosport si fost mare campion - castigator a sapte Grand Slam-uri de-a lungul carierei) a precizat intr-un interviu care sunt sansele Simonei sa ridice trofeul pe Philippe Chatrier si ce ii lipseste pentru a face pasul spre cucerirea unor competitii precum Roland Garros-ul, Wimbledon-ul, US Open-ul sau Australian Open.

Sase jucatori din Romania pe tabloul de dublu de la Roland Garros. Cu cine vor face ei pereche

Sase jucatori din Romania vor lua startul si in cadrul turneului de dublu de la Roland Garros, care va incepe la sfarsitul acestei saptamani.

Roland Garros: Marius Copil, in turul doi al calificarilor

Marius Copil, locul 93 ATP, s-a calificat, luni, in turul doi al calificarilor de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Ilie Nastase SFIDEAZA decizia oficialilor de la Roland Garros! Va fi spectator: Daca Ion Tiriac imi da un bilet, nu stiu de ce nu ar fi valabil

Ilie Nastase sfideaza decizia oficialilor de la Roland Garros. Fostul mare tenismen a declarat, luni, ca va participa ca spectator la marele eveniment in cazul in care va primi un bilet din partea lui Ion T.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )