Libnet.ro
UNICEF

17:00

Roland Garros:Karolina Pliskova si Caroline Garcia, in sferturi, unde vor fi adversare

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros:Karolina Pliskova si Caroline Garcia, in sferturi, unde vor fi adversare

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, si sportiva franceza Caroline Garcia, favorita 28 si pozitia 27 in ierarhia mondiala, s-au calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, acolo unde vor fi adversare, noteaza News. ro. continuă pe Hotnews

Raluca Olaru si Irina-Camelia Begu sunt in optimile de finala la dublu. Horia Tecau se opreste in pragul sferturilor |Corespondenta de la Roland Garros

Romania este in continuare prezenta pe tabloul principal de la Roland-Garros, in proba de dublu feminin, unde perechile Raluca Olaru / Olga Savchuk Ucraina) si Irina-Camelia Begu / Saisia Zheng China) au inregistrat cate doua victorii fiecare, calificandu-se pentru optimile de finala care au loc duminica.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala: Nu ma gandesc in ce tur sunt, fiindca toate adversarele sunt dificile. Nu ma gandesc decat sa-mi fac jocul |Corespondenta de la Roland Garros

Cu fiecare zi care trece, Simona Halep este privita la Roland Garros ca una dintre principalele favorite la castigarea trofeului, alaturi de campioana en titre Garbine Muguruza Spania), Karolina Pliskova Cehia), Elina Svitolina Ucraina) si Kristina Mladenovic Franta).

Simona Halep joaca astazi pentru un loc in optimile de finala |Corespondenta de la Roland Garros

Cu fiecare zi care trece, Simona Halep este privita la Roland Garros ca una dintre principalele favorite la castigarea trofeului, alaturi de campioana en titre Garbine Muguruza Spania), Karolina Pliskova Cehia), Elina Svitolina Ucraina) si Kristina Mladenovic Franta).

Roland Garros: Caroline Wozniacki, victorioasa in partida cu Svetlana Kuznetsova - Anastasija Sevastova, eliminata de numarul 290 mondial in turul trei

Daneza Caroline Wozniacki cap de serie numarul 11) s-a calificat, duminica, in sferturile turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut de rusoaica Svetlana Kuznetsova, favorita numarul 8, scor 6-1, 4-6, 6-2. In alta partida a zilei, Anastasija Sevastova cap de serie numarul 17) a fost invinsa categoric de croata Petra Martic, locul 290 mondial, scor 6-1, 6-1, in turul al treilea al competitiei de la Paris.

L'Equipe, dupa victoria Simonei: Tornada Halep, in sferturi la Roland Garros, romanca este o serioasa pretendenta la titlu

Cotidianul L'Equipe scrie, luni, ca tornada Simona Halep a ajuns in sferturi la Roland Garros, iar prin victoria obtinuta intr-o ora cu spaniola Carla Suarez Navarro a demonstrat ca este o serioasa pretendenta la castigarea titlului.

Halep, in sferturi la Roland Garros, dupa victoria categorica in fata lui Suarez Navarro

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Suarez Navarro cu 6-1, 6-1. Halep, locul 4 WTA, a trecut de Navarro, locul 23 WTA, in doar o ora, informeaza GSP.

Cristian Tudor Popescu, dupa calificarea Simonei Halep in sferturi la Roland Garros. Este foarte important sa nu se imbete cu apa rece

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu face o analiza a parcursului Simonei Halep la Roland Garros, dupa calificare sa in sferturile competitiei. Este foarte important ca Simona sa nu se imbete cu.

Roland Garros: Novak Djokovic, in sferturi (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul doi, Novak Djokovic s-a calificat, duminica, in sferturile de finala de la Roland Garros, dupa ce l-a invins pe spaniolul Albert Ramos Vinolas locul 20 ATP), cap se serie numarul 19, scor 7-65), 6-1, 6-3.

Irina Begu s-a calificat in sferturi, in proba de dublu feminin la Roland Garros

Jucatorarea romana de tenis Irina Begu si chinezoaica Saisai Zheng s-au calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu a turneului de tenis de la Roland Garros, dupa ce au invins cu 6-4, 6-2 perechea chineza Ying-Ying Duan - Shuai Peng.

Rafael Nadal, nervos la Roland Garros. Din ce motiv s-a certat cu arbitrul

Rafael Nadal s-a calificat in sferturi la Roland Garros, dupa ce l-a invins in optimi pe Roberto Bautista Agut cu 6-1, 6-2, 6-2. Tenismnul spaniol a avut, insa, si cateva contre cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )