Libnet.ro
UNICEF

7 Mai.

Roland Garros: Novak Djokovic, in sferturi (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Novak Djokovic, in sferturi (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul doi, Novak Djokovic s-a calificat, duminica, in sferturile de finala de la Roland Garros, dupa ce l-a invins pe spaniolul Albert Ramos Vinolas locul 20 ATP), cap se serie numarul 19, scor 7-65), 6-1, 6-3. continuă pe Hotnews

VIDEO Roland Garros: Novak Djokovic, in optimi dupa o victorie in cinci seturi in fata lui Diego Schwartzman

Novak Djokovic 2 ATP), campionul en-titre al competitiei, a trebuit sa munceasca serios pentru a se califica in optimile de finala la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Sarbul s-a impus in cinci seturi in fata argentinianului Diego Schwartzman 41 ATP), scor 5-7, 6-3, 3-6, 6-1, 6-1.

Roland Garros: Venus Williams si Svetlana Kuznetsova s-au calificat in optimi (Rezultatele zilei de vineri)

Venus Williams favorita 10) si Svetlana Kuznetsova cap de serie numarul 8) s-au calificat, vineri, in optimile turneului de la Roland Garros. Venus s-a impus cu 6-3 6-1 in fata belgiencei Elise Mertens, in timp ce jucatoarea din Rusia a invins-o in trei seturi pe Zhang Shuai China, cap de serie numarul 32), scor 7-65), 4-6, 7-5.

Roland Garros: Caroline Wozniacki, victorioasa in partida cu Svetlana Kuznetsova - Anastasija Sevastova, eliminata de numarul 290 mondial in turul trei

Daneza Caroline Wozniacki cap de serie numarul 11) s-a calificat, duminica, in sferturile turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut de rusoaica Svetlana Kuznetsova, favorita numarul 8, scor 6-1, 4-6, 6-2. In alta partida a zilei, Anastasija Sevastova cap de serie numarul 17) a fost invinsa categoric de croata Petra Martic, locul 290 mondial, scor 6-1, 6-1, in turul al treilea al competitiei de la Paris.

Roland Garros: Partida dintre Simona Halep si Carla Suarez Navarro se va juca luni, de la ora 12.00

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de luni n. r. 5 iunie), Simona Halep favorita numarul trei) urmand sa o intalneasca pe spaniola Carla Suarez Navarro locul 23 WTA), cap de serie numarul 24, in optimile de finala ale competitiei. Confruntarea dintre cele doua jucatoare este prima de pe arena Philippe-Chatrier si va incepe la ora 12. 00 ora Romaniei).

Irina Begu s-a calificat in sferturi, in proba de dublu feminin la Roland Garros

Jucatorarea romana de tenis Irina Begu si chinezoaica Saisai Zheng s-au calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu a turneului de tenis de la Roland Garros, dupa ce au invins cu 6-4, 6-2 perechea chineza Ying-Ying Duan - Shuai Peng.

Roland Garros: Garbine Muguruza, detinatoarea trofeului, eliminata de Kristina Mladenovic in optimi

Kristina Mladenovic Franta, locul 14 WTA), cap de serie numarul 13, a reusit sa o elimine pe Garbine Muguruza Spania, locul 5 WTA), favorita 4 si campioana en-titre, in optimile de finala de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Frantuzoaica s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 3-6, 6-3, calificandu-se astfel pentru prima data in cariera in sferturile de finala ale competitiei de la Paris.

VIDEO Roland Garros: Garbine Muguruza, detinatoarea trofeului, eliminata de Kristina Mladenovic in optimi

Kristina Mladenovic Franta, locul 14 WTA), cap de serie numarul 13, a reusit sa o elimine pe Garbine Muguruza Spania, locul 5 WTA), favorita 4 si campioana en-titre, in optimile de finala de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Frantuzoaica s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 3-6, 6-3, calificandu-se astfel pentru prima data in cariera in sferturile de finala ale competitiei de la Paris.

Rafael Nadal isi continua parcursul excelent la Roland Garros: 6-1, 6-2, 6-2 cu Roberto Bautista Agut

Cap de serie numarul patru, Rafael Nadal n-a avut nicio emotie in partida cu spaniolul Roberto Bautista Agut favorit 17), impunandu-se in trei seturi, scor 6-1, 6-2, 6-2. In urma acestei victorii, ibericul s-a calificat in sferturile de finala de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Andy Murray si Stan Wawrinka, in optimi

Andy Murray si Stan Wawrinka si-au respectat statutul de favoriti si s-au calificat in optimi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Cap de serie numarul 3, Wawrinka a trecut de italianul Fabio Fognini 29 ATP), in timp ce principalul favorit l-a invins pe argentinianul Juan Martin del Potro 30 ATP).

Roland Garros: Simona Halep vs Daria Kasatkina se va juca sambata

Simona Halep locul 4 WTA), favorita numarul 3, o va intalni, sambata, pe rusoaica Daria Kasatkina locul 28 WTA), cap de serie numarul 26, in turul trei al turneului de la Roland Garros. Partida va fi a doua de pe arena Suzanne-Lenglen si ar putea incepe in jurul orei 14:00 ora Romaniei).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 7 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,319 seconds )