Libnet.ro
UNICEF

08:30

Halep, in sferturi la Roland Garros, dupa victoria categorica in fata lui Suarez Navarro

B1 B1,
Halep, in sferturi la Roland Garros, dupa victoria categorica in fata lui Suarez Navarro

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Suarez Navarro cu 6-1, 6-1. Halep, locul 4 WTA, a trecut de Navarro, locul 23 WTA, in doar o ora, informeaza GSP. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in optimi la Roland Garros dupa victoria in fata rusoaicei Daria Kasatkina

Simona Halep s-a calificat sambata in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe rusoaica Daria Kasatkina, cu scorul de 6-0, 7-5, informeaza.

L'Equipe, dupa victoria Simonei: Tornada Halep, in sferturi la Roland Garros, romanca este o serioasa pretendenta la titlu

Cotidianul L'Equipe scrie, luni, ca tornada Simona Halep a ajuns in sferturi la Roland Garros, iar prin victoria obtinuta intr-o ora cu spaniola Carla Suarez Navarro a demonstrat ca este o serioasa pretendenta la castigarea titlului.

Simona Halep in optimi la Roland Garros dupa o revenire fabuloasa cu Daria Kasatkina

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, sambata, intre primele 16 jucatoare de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi pe rusoaica Daria Kasatkina, scor 6-0, 7-5. Prima reactie dupa victorie.

Cristian Tudor Popescu, dupa calificarea Simonei Halep in sferturi la Roland Garros. Este foarte important sa nu se imbete cu apa rece

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu face o analiza a parcursului Simonei Halep la Roland Garros, dupa calificare sa in sferturile competitiei. Este foarte important ca Simona sa nu se imbete cu.

Roland Garros: Novak Djokovic, in sferturi (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul doi, Novak Djokovic s-a calificat, duminica, in sferturile de finala de la Roland Garros, dupa ce l-a invins pe spaniolul Albert Ramos Vinolas locul 20 ATP), cap se serie numarul 19, scor 7-65), 6-1, 6-3.

Irina Begu s-a calificat in sferturi, in proba de dublu feminin la Roland Garros

Jucatorarea romana de tenis Irina Begu si chinezoaica Saisai Zheng s-au calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu a turneului de tenis de la Roland Garros, dupa ce au invins cu 6-4, 6-2 perechea chineza Ying-Ying Duan - Shuai Peng.

Rafael Nadal, nervos la Roland Garros. Din ce motiv s-a certat cu arbitrul

Rafael Nadal s-a calificat in sferturi la Roland Garros, dupa ce l-a invins in optimi pe Roberto Bautista Agut cu 6-1, 6-2, 6-2. Tenismnul spaniol a avut, insa, si cateva contre cu.

Nadal isi continua parcursul de exceptie la Roland Garros

O noua victorie categorica obtinuta de Rafael Nadal la editia din acest an a Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al sezonului.

Echipa Begu/Zheng s-a CALIFICAT in SFERTURILE de FINALA la Roland Garros! Pe cine vor intalni jucatoarele

Echipa formata din Begu si Zheng au ajuns in optimile de finala la Roland Garros dupa ce s-au impus cu scorul de 6-4, 6-2, eliminand pereche formata din cuplul chinez Ying-Ying Duan/Shuai Peng dupa o or.

Roland Garros: Caroline Wozniacki, victorioasa in partida cu Svetlana Kuznetsova - Anastasija Sevastova, eliminata de numarul 290 mondial in turul trei

Daneza Caroline Wozniacki cap de serie numarul 11) s-a calificat, duminica, in sferturile turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut de rusoaica Svetlana Kuznetsova, favorita numarul 8, scor 6-1, 4-6, 6-2. In alta partida a zilei, Anastasija Sevastova cap de serie numarul 17) a fost invinsa categoric de croata Petra Martic, locul 290 mondial, scor 6-1, 6-1, in turul al treilea al competitiei de la Paris.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )