Libnet.ro
UNICEF

07:45

Rafael Nadal, nervos la Roland Garros. Din ce motiv s-a certat cu arbitrul

B1 B1,
Rafael Nadal, nervos la Roland Garros. Din ce motiv s-a certat cu arbitrul

Rafael Nadal s-a calificat in sferturi la Roland Garros, dupa ce l-a invins in optimi pe Roberto Bautista Agut cu 6-1, 6-2, 6-2. Tenismnul spaniol a avut, insa, si cateva contre cu. continuă pe B1

Ion Tiriac lanseaza acuzatii grave: Simona Halep a fost furata in finala Roland Garros din 2014!

Ion Tiriac sustine ca organizatorii de laRoland Garrosar trebui sa permita folosirea sistemului hawk-eye si aminteste de finala din 2014 de la turneul francez, in careSimona Halepar.

Rafael Nadal isi continua parcursul excelent la Roland Garros: 6-1, 6-2, 6-2 cu Roberto Bautista Agut

Cap de serie numarul patru, Rafael Nadal n-a avut nicio emotie in partida cu spaniolul Roberto Bautista Agut favorit 17), impunandu-se in trei seturi, scor 6-1, 6-2, 6-2. In urma acestei victorii, ibericul s-a calificat in sferturile de finala de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Rafael Nadal, demonstratie de tenis - A pierdut un singur game in meciul cu Nikoloz Basilashvili

Dupa ce i-a trimis acasa pe Gilles Simon si Viktor Troicki, aventura lui Nikoloz Basilashvili de la Roland Garros s-a oprit in turul trei, acolo unde a fost invins de-o maniera categorica de Rafael Nadal. Ibericul a pierdut un singur game intr-un meci care a durat o ora si 30 de minute: 6-0, 6-1, 6-0.

Nadal isi continua parcursul de exceptie la Roland Garros

O noua victorie categorica obtinuta de Rafael Nadal la editia din acest an a Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al sezonului.

LIVE Roland Garros: Simona Halep cu Daria Kasatkina dupa modelul Nadal

Simona Halep o intalneste pe Daria Kasatkina din Rusia, sambata dupa ora 14:00, intr-un meci programat in turul 3 la Roland Garros.

Raluca Olaru si Irina-Camelia Begu sunt in optimile de finala la dublu. Horia Tecau se opreste in pragul sferturilor |Corespondenta de la Roland Garros

Romania este in continuare prezenta pe tabloul principal de la Roland-Garros, in proba de dublu feminin, unde perechile Raluca Olaru / Olga Savchuk Ucraina) si Irina-Camelia Begu / Saisia Zheng China) au inregistrat cate doua victorii fiecare, calificandu-se pentru optimile de finala care au loc duminica.

Roland Garros:Karolina Pliskova si Caroline Garcia, in sferturi, unde vor fi adversare

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, si sportiva franceza Caroline Garcia, favorita 28 si pozitia 27 in ierarhia mondiala, s-au calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, acolo unde vor fi adversare, noteaza News. ro.

Roland Garros: Stan Wawrinka, Marin Cilic, Kei Nishikori si Andy Murray au completat tabloul sferturilor

Stanislas Wawrinka s-a calificat, pentru a treia oara consecutiv, in sferturile de la Roland Garros, elvetianul invingandu-l pe Gael Monfils in trei seturi, scor 7-5, 7-67), 6-2. Tabloul masculin de simplu a fost completat de Marin Cilic, Kei Nishikori si Andy Murray.

Cristian Tudor Popescu, dupa calificarea Simonei Halep in sferturi la Roland Garros. Este foarte important sa nu se imbete cu apa rece

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu face o analiza a parcursului Simonei Halep la Roland Garros, dupa calificare sa in sferturile competitiei. Este foarte important ca Simona sa nu se imbete cu.

L'Equipe, dupa victoria Simonei: Tornada Halep, in sferturi la Roland Garros, romanca este o serioasa pretendenta la titlu

Cotidianul L'Equipe scrie, luni, ca tornada Simona Halep a ajuns in sferturi la Roland Garros, iar prin victoria obtinuta intr-o ora cu spaniola Carla Suarez Navarro a demonstrat ca este o serioasa pretendenta la castigarea titlului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )