Libnet.ro
UNICEF

08:00

Roland Garros: Victor Hanescu, eliminat in turul trei de Philipp Kohlschreiber

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Victor Hanescu, eliminat in turul trei de Philipp Kohlschreiber

Victor Hanescu locul 54 ATP) a fost eliminat sambata in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, jucatorul roman fiind invins de germanul Philipp Kohlschreiber, cu scorul de 6-0, 7-6, 6-1. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Victor Hanescu s-a calificat in turul III

Victor Hanescu s-a calificat in turul trei de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, jucatorul roman trecand de Dmitry Tursunov, din Rusia. In urmatoarea partida, Victor il va intalni pe Philipp Kohlschreiber, din Germania cap de serie numarul 16).

Asa am trait Roland Garros: Victor Hanescu-Dmitry Tursunov

Ati urmarit LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, joi de la ora 12:00, meciul pe care Victor Hanescu l-a sustinut contra rusului Dmitry Tursunov in turul 2 la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Victor Hanescu-Dmitry Tursunov

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, joi de la ora 12:00, meciul pe care Victor Hanescu il sustine contra rusului Dmitry Tursunov in turul 2 la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Victor Hanescu-Dmitry Tursunov (12:00)

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, joi de la ora 12:00, meciul pe care Victor Hanescu il sustine contra rusului Dmitry Tursunov in turul 2 la Roland Garros.

Victor Hanescu, in turul trei la Roland Garros: A beneficiat de un abandon al adversarului

Victor Hanescu, locul 57 ATP, a inaintat in turul trei al turneului de la Roland Garros, beneficiind de abandonul adversarului sau, rusul Dimitri Tursunov, locul 60 ATP, informeaza Mediafax. Acesta este cel de.

Victor Hanescu, in turul trei la Roland Garros! inca un adversar s-a retras din calea lui si e la un pas de optimi

Dupa australianul Bernard Tomici, care s-a retras in timpul meciului din turul 1, Victor Hanescu a profitat de un nou abandon pentru a trece in turul trei.

Tenis: Victor Hanescu a fost eliminat in turul trei al turneului de la Roland Garros

Victor Hanescu, locul 54 ATP, a fost eliminat, sambata, in turul trei al turneului de la Roland Garros, informeaza site-ul oficial al campionatului. Romanul a fost invins de germanul Philipp Kohlscreiber cu.

Hanescu, eliminat in turul 3 de Kohlschreiber

Final de drum pentru Victor Hanescu in turneul de la Roland Garros, unde a fost eliminat in turul al 3-lea de germanul Philipp Kohlschreiber.

Hanescu ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa un nou abandon al adversarului sau

Victor Hanescu s-a calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, runda ultimilor 32 asa cum apare pe tabloul principal de simplu, dupa ce l-a invins prin abandon pe rusul Dmitry Tursunov.

Tenis: Florin Mergea si Philipp Marx, eliminati in turul doi al turneului Roland Garros

Echipa formata din romanul Florin Mergea si germanul Philipp Marx a fost eliminata, sambata, in turul doi de la Roland Garros, informeaza Mediafax. Cei doi au fost invinti cu scorul de 6-2, 3-6, 7-6, de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )