Libnet.ro
UNICEF

22:00

AS Roma, la al doilea meci din acest sezon pierdut la masa verde

România Liberă România Liberă,
AS Roma, la al doilea meci din acest sezon pierdut la masa verde

Formatia AS Roma a pierdut cu 0-3 la masa verde meciul cu Spezia din optimile de finala ale Cupei . continuă pe România Liberă

Categorii noi de angajati in etapa a doua de vaccinare. Cine profita din acest moment

Vesti bune pentru aceste categorii de angajati. Ei vor intra in etapa a doua a campaniei de vaccinare impotriva coronaviruslui, in care sunt deja incluse persoanele cu o varsta inaintata, cele vulnerabile si angajatii din domeniile esentiale. Ce categorii de romani vor fi vaccinati? Categorii noi de angajati in etapa a doua de vaccinare O .

VIDEO Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Rares Bogdan si Robert Sighiartau i-au cerut demisia: Presedintele PNL e ales la congres. Pana la congresul din acest an, eu sunt presedintele PNL

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut marti prima reactie publica legata de conflictul din partid, dupa ce Rares Bogdan si Robert Sighiartau i-au cerut demisia. Orban a spus ca presedintele PNL este ales la congresul partidului, iar pana la congresul din acest an, el este presedintele PNL. Liderul PNL a mai afirmat ca el discuta problemele din partid cu colegii sai in forurile statutare, nu in spatiul public.

LUDOVIC ORBAN, RASPUNS PENTRU CONTESTATARI: Eu sunt presedintele PNL pana la Congresul din acest an

Scandalul din interiorul PNL se va prelungi pana la Congres. Cel putin asta a lasat sa se inteleaga, ieri, Ludovic Orban care a spus indirect ca nu va demisiona din functia de presedinte al formatiunii politice liberale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )