Libnet.ro
UNICEF

05:00

Categorii noi de angajati in etapa a doua de vaccinare. Cine profita din acest moment

Playtech Playtech,
Categorii noi de angajati in etapa a doua de vaccinare. Cine profita din acest moment

Vesti bune pentru aceste categorii de angajati. Ei vor intra in etapa a doua a campaniei de vaccinare impotriva coronaviruslui, in care sunt deja incluse persoanele cu o varsta inaintata, cele vulnerabile si angajatii din domeniile esentiale. Ce categorii de romani vor fi vaccinati? Categorii noi de angajati in etapa a doua de vaccinare O . continuă pe Playtech

DOCUMENT Noi categorii de persoane vor fi incluse in etapa a doua a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 Cine intra in cea de a treia etapa de vaccinare

Noi categorii - persoane cu handicap, persoane imobilizate, cele imunodeprimate, insotitorii acestora si persoanele care locuiesc la acelasi domiciliu cu bolnavii - vor fi incluse in cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare. Potrivit unei hotarari care ar urma sa fie adoptate miercuri de guvern, vor fi incluse in etapa a doua si noi categorii de angajati din domenii de activitate considerate esentiale. O alta modificare vizeaza introducerea unor categorii de angajati si in cea de a treia etapa de vaccinare, pe langa populatia generala.

Guvernul modifica strategia de vaccinare anti-COVID: Ce categorii noi de persoane vor fi incluse in etapa a doua

Guvernul va modifica miercuri strategia nationala de vaccinare impotriva COVID-19. Vor fi introduse peste 15 noi categorii cu prioritate la vaccinare in etapa a II-a, angajati din domenii de activitate considerate esentiale. O alta modificare vizeaza introducerea unor categorii de angajati si in cea de a treia etapa de vaccinare, pe langa populatia generala.

Guvernul modifica Strategia de vaccinare impotriva COVID-19. Noi categorii de persoane sunt incluse in etapa a doua

Executivul se reuneste miercuri in sedinta, de la ora 13. 00, iar pe ordinea de zi figureaza un proiect de hotarare pentru modificarea Strategiei de vaccinare impotriva COVID-19. in etapa a doua de vaccinare sunt introduse persoanele cu handicap, persoane imobilizate, cele imunodeprimate, insotitorii acestora si persoanele care locuiesc la acelasi domiciliu cu bolnavii.

Vlad Voiculescu explica ce categorii noi de persoane se vor imuniza in etapa a II-a: Vor intra persoanele fara adapost; cu grad de handicap, dar si categorii profesionale noi (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu s-a vaccinat in cursul zilei de miercuri, la Spitalul Militar Central din Bucuresti. La final, acesta a oferit o serie de declaratii si a explicat ce caterogii noi de.

GRAFIC Mai mult de jumatate dintre cei programati in etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-COVID, persoane de peste 65 de ani Citu: Programarile merg bine

Persoanele peste 65 de ani si cele cu o afectiune cronica reprezinta mai mult de 75% din totalul programarilor in cea de a doua etapa de vaccinare impotriva COVID-19, care a inceput vineri in Romania, potrivit Ministerului Sanatatii. Statistica a fost postata pe Facebook si de catre premierul Florin Citu, cu mesajul programarile merg bine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )