Libnet.ro
UNICEF

09:15

Roman arestat dupa ce a ingrozit o localitate din Italia. A batut oamenii pe strada si a vandalizat mai multe masini

Antena3 Antena3,
Roman arestat dupa ce a ingrozit o localitate din Italia. A batut oamenii pe strada si a vandalizat mai multe masini

Romanul a semanat teroare in randul localnicilor din Florenta, Italia. Potrivit martorilor, individul s-a luat la bataie, din senin, cu trecatorii aflati in fata lui si a vandalizat mai multe masini parcate. O femeie a ajuns la spital cu un femur fracturat. in cele din urma, romanul agresiv a fost arestat si dus direct la inchisoare. continuă pe Antena3

Premiera la alegerile locale 2020 - se reia votul intr-o localitate din Timis. Candidatii au obtinut acelasi numar de voturi

Localitatea Ortisoara din judetul Timis este prima localitate din Romania unde se va relua votul, dupa ce doi candidati au obtinut acelasi numar de voturi. Se reia votul intr-o localitate.

CORONAVIRUS: Restrictii suplimentare in unele regiuni din Italia, incepand de miercuri

In unele regiuni din Italia s-au anuntat restrictii suplimentare impotriva raspandirii noului coronavirus, in ceea ce priveste viata publica, potrivit DPA. incepand de miercuri, purtarea mastilor.

Restrictii suplimentare in unele regiuni din Italia, pe fondul cresterii numarului de cazuri noi

Unele regiuni din Italia au anuntat restrictii suplimentare in ce priveste viata publica, in incercarea de a opri raspandirea coronavirusului, conform Agerpres.

Mihai Chirica a castigat un nou mandat de primar al Iasiului: Candidatul PNL a obtinut 42,1% dupa numararea voturilor din 85% din sectii

Mihai Chirica, actual primar al municipiului Iasi si candidat PNL la alegereile locale, a obtinut un nou mandat de edil, potrivit rezultatelor partiale, dupa numarea voturilor din 85% dintre sectiile de votare, in.

Rezultate partiale alegeri locale Iasi: Chirica, castigator cu 42,1%, dupa numararea voturilor din 85% din sectii

Actualul primar al Iasiului, Mihai Chirica, candidat PNL, a obtinut un nou mandat, potrivit rezultatelor partiale, dupa numararea voturilor din 85% din sectii, relateaza Ziarul de Iasi.

Alegerile locale nu s-au incheiat: singura localitate din Romania cu doua tururi de scrutin

Legislatia din Romania nu mai include doua tururi de scrutin pentru alegerea primarilor de localitati. Cu toate acestea, se pare ca exista o exceptie de la regula. Procesul de alegere a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )