Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un roman condamnat la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de OMOR a fost gasit in Italia

România Liberă România Liberă,
Un roman condamnat la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de OMOR a fost gasit in Italia

Un botosanean de 29 de ani, condamnat in martie 2015 la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor, a fost gasit in Italia. continuă pe România Liberă

Un tanar din Dor Marunt, retinut pentru tentativa de omor. Suspectul si-a injunghiat un consatean

Un barbat din comuna Dor Marunt a ajuns dupa gratii, dupa ce si-a injunghiat un consatean. Iute la manie, suspectul a infipt cutitul intr-un tanar cu care se certa. Anchetatorii l-au retinut pentru tentativa de omor si urmeaza sa-l prezinte judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Directorul Salii Polivalente din Bucuresti, condamnat la trei ani de inchisoare

Octavian Bitu, directorul Salii Polivalente din Bucuresti, acuzat de fapte de coruptie, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, prin decizia Tribunalului Bucuresti, care nu este definitiva.

Una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Banat, condamnata la 5 ani de inchisoare pentru legaturi cu mafia din Strehaia. Sentinta nu este definitiva

Tribunalul Mehedinti a emis, miercuri, prima sentinta in dosarul de evaziune fiscala in care au fost judecati mai multi oameni de afaceri care au avut relatii cu mafia romilor de la Strehaia. Printre cei judecati in dosar a fost si patroana lantului de farmacii Vlad, Rodica Vlad, condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare. Sentinta nu este definitiva, putand fi atacata cu apel.

Mircea Ionescu Quintus: Daca mi se va acorda o pensie speciala, dupa 10 ani in Parlament, o voi refuza

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat miercuri seara ca, in cazul in care i se va acorda o pensie speciala, in urma celor 10 ani cat a fost parlamentar, o va refuza, iar daca pensiile se vor acorda la cerere, nu va face niciodata o solicitare care sa-l rusineze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )