Libnet.ro
UNICEF

10:00

Roman, dat in urmarire dupa ce a furat un telefon de pe care a vorbit de 300.000 de euro

B1 B1,
Roman, dat in urmarire dupa ce a furat un telefon de pe care a vorbit de 300.000 de euro

Politia din Dresda a dat in urmarire un cetatean roman in varsta de 21 de ani, suspectat ca a furat un telefon mobil care apartinea unei comunitati religioase locale. Factura de telefon primita de. continuă pe B1

Roman dat in urmarire pentru furtul unui telefon mobil la care a vorbit de peste 300.000 de euro

Politia din Dresda a dat in urmarire un cetatean roman de 21 de ani, suspectat de furtul unui telefon mobil apartinand unei comunitati religioase din oras. Factura de telefon primita de biserica a fost de 310. 280,28 euro. Dupa ce a provocat, in mai putin de o luna de zile, imensa paguba, tanarul a disparut. Anchetatorii presupun ca el nu s-ar mai afla pe teritoriul Germaniei.

Ponta: Blaga s-ar califica si in spatele Garii de Nord dupa limbajul pe care il foloseste.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in debutul sedintei BPN al PSD, la care presa a avut acces, ca liderul PDL Vasile Blaga s-ar califica si in spatele Garii de Nord dupa limbajul pe care il foloseste, potrivit Mediafax. Constat - nu pot sa spun cu placere, dar cu indiferenta - ca jignirile si insultele celor de la PDL escaladeaza in fiecare zi. Vad ca totul este o injuratura de la ei, totul este o insulta, totul este o insiruire de epitete care mai de care. Ne plangeam de nivelul .

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )