Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un roman disparut saptamana trecuta a fost gasit mort in apropierea unui oras spaniol. Barbatul ar fi fost executat in stil mafiot

Antena3 Antena3,
Un roman disparut saptamana trecuta a fost gasit mort in apropierea unui oras spaniol. Barbatul ar fi fost executat in stil mafiot

Politia spaniola a descoperit cadavrul unui roman dat disparut la periferia orasului Murcia sud-estul Spaniei), informeaza site-ul de stiri Europa Press. Potrivit agentilor Garzii Civile, cadavrul se afla pe. continuă pe Antena3

Cadavrul unui roman disparut saptamana trecuta, gasit in sud-estul Spaniei

Autoritatile spaniole au descoperit, luni, la periferia orasului Murcia, in sud-estul Spaniei, cadavrul unui roman dat disparut de miercurea trecuta. Trupul neinsufletit al romanului a fost gasit pe.

Cadavrul unui roman disparut saptamana trecuta, gasit in sud-estul Spaniei

Autoritatile spaniole au descoperit, luni, la periferia orasului Murcia sud-estul Spaniei), cadavrul unui roman dat disparut de miercurea trecuta, afirma surse oficiale citate de site-ul de stiri Europa Press, potrivit Mediafax.

Fostul director al Fabricii de incaltaminte Clujana, Radu Tarmure, a fost gasit mort in masina

Fostul director al Fabricii de incaltaminte Clujana, Radu Tarmure, a fost gasit decedat in propria masina. Din primele informatii se pare ca acesta ar fi suferit un infarct. Radu Tarmure a fost gasit.

Cadavrul unui roman disparut de o saptamana, gasit in sud-estul Spaniei.

Autoritatile spaniole au descoperit, luni, la periferia orasului Murcia sud-estul Spaniei), cadavrul unui roman dat disparut de miercurea trecuta, afirma surse oficiale citate de site-ul de stiri Europa Press, conform Mediafax. Agentii Garzii Civile au descoperit cadavrul pe marginea Autostrazii A-30, in apropierea localitatii Puerto de la Cadena, la cinci kilometri sud de orasul Murcia. Asupra cadavrului au fost gasite documentele unui barbat de origine romana disparut pe 7 august in .

Minorul din Zoresti, plecat de acasa in urma cu doua saptamani, a fost gasit

Marian Nistor, minorul din Zoresti care fusese dat disparut in urma cu cateva zile, a fost gasit joi la locuinta unui barbat din comuna Magura. Copilul a fost preluat de politisti si incredintat familiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )