Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cadavrul unui roman disparut saptamana trecuta, gasit in sud-estul Spaniei

Adevărul Adevărul,
Cadavrul unui roman disparut saptamana trecuta, gasit in sud-estul Spaniei

Autoritatile spaniole au descoperit, luni, la periferia orasului Murcia sud-estul Spaniei), cadavrul unui roman dat disparut de miercurea trecuta, afirma surse oficiale citate de site-ul de stiri Europa Press, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Cadavrul unui roman disparut saptamana trecuta, gasit in sud-estul Spaniei

Autoritatile spaniole au descoperit, luni, la periferia orasului Murcia, in sud-estul Spaniei, cadavrul unui roman dat disparut de miercurea trecuta. Trupul neinsufletit al romanului a fost gasit pe.

Cadavrul unui roman disparut de o saptamana, gasit in sud-estul Spaniei.

Autoritatile spaniole au descoperit, luni, la periferia orasului Murcia sud-estul Spaniei), cadavrul unui roman dat disparut de miercurea trecuta, afirma surse oficiale citate de site-ul de stiri Europa Press, conform Mediafax. Agentii Garzii Civile au descoperit cadavrul pe marginea Autostrazii A-30, in apropierea localitatii Puerto de la Cadena, la cinci kilometri sud de orasul Murcia. Asupra cadavrului au fost gasite documentele unui barbat de origine romana disparut pe 7 august in .

Un roman disparut saptamana trecuta a fost gasit mort in apropierea unui oras spaniol. Barbatul ar fi fost executat in stil mafiot

Politia spaniola a descoperit cadavrul unui roman dat disparut la periferia orasului Murcia sud-estul Spaniei), informeaza site-ul de stiri Europa Press. Potrivit agentilor Garzii Civile, cadavrul se afla pe.

Cadavrul unui taximetrist gasit in raul Mures, langa Alba Iulia

Cadavrul unui taximetrist dat disparut de sambata dupa-amiaza, de colegi, a fost gasit duminica dimineata in raul Mures, pe raza localitatii Totoi si scos din apa de echipaje ISU Alba. Sesizarea disparitiei barbatului la Politie a fost inregistrata sambata, la ora 23. 00, dupa ce colegii acestuia nu au reusit sa-l gaseasca.

Cluj: Trupul unui barbat disparut in Lacul Santejude, gasit dupa trei ore de cautari

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a gasit, sambata, corpul unui barbat in laculSantejude din judetul Cluj, disparitia acestuia fiind anuntata in aceeasi zi. Echipa ISU din16.

Bacau: Cadavrul unui barbat mort intr-un accident rutier, uitat de politisti in interiorul masinii

Incident incredibil in Bacau. Dupa un accident rutier, politistii au uitat intr-una din masinile implicate cadavrul unui barbat. Acesta a fost descoperit, dupa mai multe ore, de lucratorii de la Tractari, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )