Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un roman a fost gasit mort pe o strada din Italia. Marian Vraja avea doar 39 de ani

Antena3 Antena3,
Un roman a fost gasit mort pe o strada din Italia. Marian Vraja avea doar 39 de ani

Un roman stabilit in Italia si-a pierdut viata la doar 39 de ani. Marian Vraja a fost gasit fara suflare dupa ce a cazut din picioare pe o strada din orasul Mondragone. Marian a fost gasit mort de. continuă pe Antena3

Barbat din Covasna dat disparut de 3 luni, gasit mort

Un barbat din Covasna, in varsta de 47 de ani, care a fost dat disparut in ajunul Craciunului, a fost gasit mort pe un drum forestier intre Moacsa si varful Bodoc. Mai precis, un barbat a sesizat.

Cadavrul fotomodelului gasit mort in vila sa din Ploiesti sta de cinci luni la morga

Costantin Toma, fotomodelul de culoare, gasit mort in vila sa de lux din Ploiesti, la sfarsitul lunii octombrie 2018, nu a fost nici acum inmormantat. Cadavrul sau se afla la Serviciul de Medicina Legala din Ploiesti de cinci luni pentru ca autoritatile nu au finalizat inca cercetarile.

Barbatul si-a pierdut telefonul la munca, dar a fost gasit de colegii sai. in scurt timp, a fost chemata politia. Este de-a dreptul socant (FOTO)

Barbatul si-a pierdut telefonul la munca, dar in scurt timp a fost gasit de colegii sai. Cand acestia au vazut ce avea individul acolo nu au stat pe ganduri si au chemat politia. Jesse Allen din Florida.

TRAGEDIE LA CISNADIE: Un barbat a fost gasit inecat!

Un tanar, in varsta de aproximativ 30 de ani, a fost gasit inecat, duminica, intr-un parau din Cisnadie. Desi un echipaj SMURD a intervenit de urgenta, barbatul nu a mai putut fi salvat, a informat.

Tragedie in Sibiu. Un barbat de 30 de ani a fost gasit inecat intr-un parau din Cisnadie

Un barbat, in varsta de aproximativ 30 de ani, a fost gasit inecat, duminica, intr-un parau din Cisnadie. La fata locului a intervenit un echipaj SMURD, insa barbatul nu a mai putut fi salvat, a i.

Microbuz cu romani, spulberat de un TIR pe o sosea din Italia

Clipe de groaza pentru mai multi romani peo sosea din Venezia, Italia. Microbuzul in care se aflaa fost spulberat de un TIR, iar trei romani au ramas prinsi intre fiarele contorsionate ale masinii.

Clipe de GROAZA: Microbuz cu romani, SPULBERAT de un TIR pe o sosea din Italia! Bilantul victimelor e CUMPLIT (FOTO)

Un microbuz cu romani a fost spulberat de un TIR, vineri seara, in zona localitatii Malcontenta din regiunea italiana Venezia, astfel ca trei dintre ei au ramas prinsi intre fiarele contorsionate ale masinii,.

Ce au facut doi romani intr-un tren din Italia. Ce idee le-a trecut prin minte a speriat toti calatorii

Doi romani au blocat un tren intr-o gara din provincia Ancona. Cei doi barbati, nu aveau bilete si au provocat un scandal atunci cand controlorii le-au cerut biletele la verificat. Incidentul s-ar fi.

EXCLUSIV Ronnie O'Sullivan, fara perdea pentru HotNews.ro - De ce loveste uneori cu mana stanga, care este secretul succesului, de ce iubeste Romania si de ce anul 2012 a fost cel mai bun din cariera

Nu stiu altii cum sunt vorba lui Creanga), dar eu cand ma uit inapoi in timp imi aduc aminte ca am inceput sa fiu cucerit de snooker acel biliard cu o masa mare si multe bile rosii - cum se spunea in copilaria mea) dupa ce l-am vazut pe un anume Ronnie O'Sullivan jucand. Pe langa loviturile care desenau unghiuri desprinse din culegerea de geometrie care ma chinuia zilnic, acest om reusea precum un magnet sa adune aproape toata iubirea celor din tribune. La ceva ani distanta, viata mi-a oferit sansa imensa de a putea face un interviu cu cel supranumit The Rocket. Relaxat si fara sa se ascunda in spatele expresiilor standard pe care le tot auzim la conferintele de presa din sportul mondial, Ronnie m-a facut sa ma simt pret de minute bune precum un prieten pe care il cunoaste din vremuri indepartate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )