Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un roman s-a sinucis intr-un penitenciar din Italia

România Liberă România Liberă,
Un roman s-a sinucis intr-un penitenciar din Italia

Un detinut roman s-a spanzurat si a decedat, intr-un penitenciar situat la periferia orasului italian Milano, dupa ce a fost condamnat la detentie pe viata pentru crima, scrie site-ul cotidianului La Repubblica . continuă pe România Liberă

Explozie intr-un bloc din Mioveni

O explozie a avut loc, sambata dimineata, intr-un bloc din orasul Mioveni, judetul Arges, proprietarul apartamentului in care s-a produs deflagratia fiind ranit, iar mai multi locatari fiind evacuati pentru ca pompierii ISU sa verifice daca exista scurgeri de gaze.

Arges: Explozie intr-un bloc din Mioveni. Un barbat de 44 de ani a fost ranit

Explozie intr-un bloc din Mioveni, judetul Arges. Un barbat de 44 de ani a ajuns la spital cu arsuri pe fata si maini. Deflagratia a avut loc chiar in apartamentul victimei, de la etajul 4 al cladirii. Din.

Sase membri Al-Qaida, eliberati intr-un atac care a vizat un penitenciar din Yemen

Sase membri Al-Qaida au fost eliberati intr-un atac comis de membri ai organizatiei teroriste asupra unei inchisori din Yemen, relateaza CNN, preluat de MEDIAFAX. Atacul a fost comis de organizatia Al-Qaida in.

Un fost sef al unei agentii de spionaj din Turcia, gasit mort intr-un parc din Bucuresti. Colonelul era implicat intr-o lovitura de stat

Un fost sef al unei agentii de spionaj din Turcia a fost gasit mort intr-un parc din Bucuresti, afirma surse citate de publicatia Daily Sabah. Colonelul in retragere Eser Sahan, in varsta de 66 de ani, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )