Libnet.ro
UNICEF

09:15

O romanca a devenit imaginea Aeroportului Heathrow din Londra. Cu ce se ocupa femeia in Anglia - FOTO

Antena3 Antena3,
O romanca a devenit imaginea Aeroportului Heathrow din Londra. Cu ce se ocupa femeia in Anglia - FOTO

Romanca Floriana Stanciu a ajuns sa fie vazuta saptamanal de peste 1,5 milioane de turisti care ajung la Londra. Ea a fost selectionata pentru o campanie de imagine a Aeroportului Heathrow,. continuă pe Antena3

EXCLUSIV O romanca, vanzatoare de ziare, a ajuns imaginea Aeroportului Heathrow din Londra

Romanca Floriana Stanciu a ajuns sa fie vazuta saptamanal de peste 1,5 milioane de turisti care ajung la Londra. Ea a fost selectionata pentru o campanie de imagine a Aeroportului Heathrow, fotografia ei fiind postata in dimensiuni uriase in cele mai vizibile locuri. Romanca are o poveste impresionanta.

Ce fac cinci calugarite la marginea unei strazi din Londra. Imaginea a ajuns virala pe Internet!

O fotografie cu cinci calugarite care dau roata unei masini ramase in pana, pe o strada din Londra, a devenit virala pe Internet. Soferul care a facut poza cu pricina sustine ca a crezut initial.

Un terminal al aeroportului LaGuardia din New York, evacuat

ACTUALIZARE 9:48 Terminalul B al aeroportului LaGuardia din New York a fost redeschis Dupa o ora, presa new-yorkeza a relatat ca terminalul a fost redeschis, iar mai multi pasageri au postat imagini in care se putea vedea cum automobilul este indepartat din fata terminalului B al aeroportului LaGuardia, transmite Reuters.

VIDEO+FOTO. Un terminal al aeroportului LaGuardia din New York a fost evacuat, din cauza unei alarme false

Autoritatile americane au evacuat, joi noaptea, un terminal al aeroportului LaGuardia din New York dupa ce in apropiere a fost descoperit un autovehicul abandonat, relateaza Reuters, preluata de Agerpres.

Un terminal al aeroportului LaGuardia din New York, evacuat

Autoritatile americane au evacuat, noaptea trecuta, un terminal al aeroportului LaGuardia din New York dupa ce in apropiere a fost descoperit un autovehicul abandonat, transmite Reuters, citand media locale.

Gest revoltator! Un barbat cu gluga a lovit un batran pe strazile din Londra (VIDEO)

Un filmulet surprins in Londra arata un barbat in gluga care loveste un batran, a atras atentia presei si a politiei, care au deschis o investigatie in acest caz. Videoclipul a fost.

Statuile din ceara ale actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt, separate la Muzeul Madame Tussauds din Londra, dupa anuntul privind divortul cuplului

Muzeul Madame Tussauds din Londra a anuntat miercuri ca a separat statuile din ceara ale actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt in urma anuntului privind divortul celui mai popular cuplu de la Hollywood, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )