Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce fac cinci calugarite la marginea unei strazi din Londra. Imaginea a ajuns virala pe Internet!

Antena3 Antena3,
Ce fac cinci calugarite la marginea unei strazi din Londra. Imaginea a ajuns virala pe Internet!

O fotografie cu cinci calugarite care dau roata unei masini ramase in pana, pe o strada din Londra, a devenit virala pe Internet. Soferul care a facut poza cu pricina sustine ca a crezut initial. continuă pe Antena3

Administratorul unei biserici din Bucuresti, amenintat cu un cutit. Agresorul a fost gasit cand isi improviza un pat sub o icoana (VIDEO)

Administratorul unei biserici din centrul Capitalei a fost amenintat cu un cutit chiar in lacasul de cult, informeaza B1 TV. Acesta a cerut ajutorul unei patrule si, cand aceasta a ajuns la fata.

O romanca a devenit imaginea Aeroportului Heathrow din Londra. Cu ce se ocupa femeia in Anglia - FOTO

Romanca Floriana Stanciu a ajuns sa fie vazuta saptamanal de peste 1,5 milioane de turisti care ajung la Londra. Ea a fost selectionata pentru o campanie de imagine a Aeroportului Heathrow,.

Gest revoltator! Un barbat cu gluga a lovit un batran pe strazile din Londra (VIDEO)

Un filmulet surprins in Londra arata un barbat in gluga care loveste un batran, a atras atentia presei si a politiei, care au deschis o investigatie in acest caz. Videoclipul a fost.

Statuile din ceara ale actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt, separate la Muzeul Madame Tussauds din Londra, dupa anuntul privind divortul cuplului

Muzeul Madame Tussauds din Londra a anuntat miercuri ca a separat statuile din ceara ale actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt in urma anuntului privind divortul celui mai popular cuplu de la Hollywood, relateaza Reuters.

Intentie buna, rezultat prost: Chinezii revoltati de lucrarile autoritatilor de betonare a unei portiuni din Marele Zid Chinezesc (FOTO)

Autoritatile chinezesti au betonat o portiune din Marele Zid, starnind indignare in randul internautilor din aceasta tara, care denunta desfigurarea unui monument emblematic, scrie.

McLaren neaga ideea unei investitii din partea Apple

Aparent, Apple ar negocia de luni bune preluarea companiei de automobile McLaren, dar acestia din urma neaga o astfel de tranzactie. Prima publicatie ce a discutat despre ideea unei preluari a McLaren de catre Apple a fost Financial Times, dar aceste zvonuri au fost negate recent. Un purtator de cuvant al companiei de automobile britanice [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )