Libnet.ro
UNICEF

08:30

Statuile din ceara ale actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt, separate la Muzeul Madame Tussauds din Londra, dupa anuntul privind divortul cuplului

Hotnews Hotnews,
 Statuile din ceara ale actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt, separate la Muzeul Madame Tussauds din Londra, dupa anuntul privind divortul cuplului

Muzeul Madame Tussauds din Londra a anuntat miercuri ca a separat statuile din ceara ale actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt in urma anuntului privind divortul celui mai popular cuplu de la Hollywood, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Ce se intampla cu statuile de ceara ale cuplului Jolie-Pitt, dupa ce starurile au anuntat ca divorteaza

La mai putin de 24 de ore dupa anuntul divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, Muzeul Madame Tussauds din Londra a anuntat ca a despartit figurinele de ceara ale celor doi artisti, transmite.

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza: Actorul ar fi acuzat de sotia sa de violenta si consum de droguri si alcool

Vestea divortului dintre actorii americani Angelina Joie si Brad Pitt tine deja primele pagini ale presei internationale. Angelina Jolie este cea care a cerut separarea, invocand diferente.

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza! A fost inselata cu Marion Cotilard?

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza. Se zvoneste ca actorul ar avea o relatie extraconjugala cu actrita Marion Cotilard. Angelina Jolie a depus actele de divort si cere custodia totala a celor sase copii ai lor. Ramane de vazut cum se va imparti averea de 400 de milioane de dolari pe care au strans-o amandoi.

Angelina Jolie si Brad Pitt: cele mai fericite momente

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza, insa, pe durata celor 12 ani de relatie, au avut parte de o multime de momente fericite, multe dintre acestea surprinse si de camerele de fotografiat. Iata cateva dintre acestea, devenite memorabile pentru public.

Angelina Jolie si Brad Pitt: povestea lor de dragoste in imagini

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza dupa o relatie de 12 ani si un mariaj de doi ani. A fost o perioada cu multe momente frumoase, dar si tensionate, acestea din urma ducand la destramarea casniciei celor doi. Iata povestea lor de dragoste, din momentele in care au devenit un cuplu, la filmarile pentru Mr&Mrs Smith, in 2004, si pana in prezent.

Angelina Jolie si Brad Pitt, mesaje cu subinteles pe Twitter dupa ce vestea divortului a explodat in presa

Cel mai faimos cuplu de la Hollywood se destrama. Dupa 12 ani de relatie si la doi ani de la casatorie, Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza. Angelina a fost cea care a depus actele in care.

Angelina Jolie i-a declarat RAZBOI lui Brad Pitt. Actorul, furios ca fosta sotie pune copiii in pericol. A creat o situatie oribila

Despartirea dintre Brad Pitt si Angelina Jolie nu se va incheia in liniste, mai ales dupa ce cei doi au inceput sa se acuze de diverse lucruri grave. Angelina a raspandit vestea ca.

Prima reactie a actorului Brad Pitt, dupa divortul intentat de Angelina Jolie

Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divortul de sotul ei, actorul Brad Pitt. La putin timp dupa confimarea acestei informatii de un avocat al actritei americane, Brad Pitt a acordat o sc.

Raspunsul lui Brad Pitt, dupa ce Angelina Jolie i-a cerut divortul: Sunt foarte trist, dar ceea ce conteaza cel mai mult este bunastarea copiilor nostri

Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divortul de sotul ei, actorul Brad Pitt. La putin timp dupa confimarea acestei informatii de un avocat al actritei americane, Brad Pitt a acordat o scurta declaratie de presa pentru revista People, in care a spus ca este foarte trist si ca in aceste momente, conteaza doar binele copiilor.

Suma fabuloasa pe care o au de impartit la divort Brad Pitt si Angelina Jolie

Angelina Jolie a intentat proces de divort de Brad Pitt, potrivit TMZ. com. Motivul divortului ar fi diferente ireconciliabile. Se pare ca procedura de divort ar fi fost inceputa luni. Angelia Jolie vrea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )