Libnet.ro
UNICEF

10:15

Romanca din SUA: Aici bisericile sunt deschise, indiferent de religie

Antena3 Antena3,
Romanca din SUA: Aici bisericile sunt deschise, indiferent de religie

Nicoleta, o telespectatoare Antena 3, care s-a stabilit in Statele Unite ale Americii, unde preda statistica si matematica in business la Universitatea din Virginia, a vorbit, miercuri, la Sinteza zilei, despre modul in care se raporteaza americanii la religie in pandemie, fata de europeni si romani. continuă pe Antena3

La Busteni a fost deschisa partia pentru sanii, dar e permis accesul doar cu sanii inchiriate La Azuga sunt deschise doua partii pentru incepatori

Partia pentru sanii de pe domeniul Kalinderu din statiunea Busteni a fost deschisa oficial, luni, anunta administratorii domeniului schiabil, care precizeaza ca au acces pe partie doar turistii care inchiriaza sanii de la centrul de inchirieri. La Azuga, sunt deschise doua partii pentru incepatori.

Moment istoric: Vaccinul Pfizer anti-COVID-19 a inceput sa fie adus din SUA in Europa

Vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Pfizer a inceput sa fie adus din SUA in Europa. Avioanele companiei aeriene United Airlines au inceput sa opereze primele astfel de zboruri din istorie, cu destinatia Bruxelles.

Au fraudat romanii alegerile din SUA?

Ne vin din Statele Unite informatii halucinante. Legate de operatiunea DOMINIM, prin care, conform acuzatiilor aduse, ar fi fost furate milioane de voturi in favoarea lui Joe Biden. Sunt informatii furnizate de un fost procuror si de un ex-ofiter de politie, in prezent expert in fraude bancare. Daca dezvaluirile explozive sunt reale, atunci rezulta ca nu mai putin de 50. 000 de hackeri romani au participat la aceasta operatiune de anvergura practic mondiala. Ei sunt rezultatul cooperarii intre statul subteran din Statele Unite si statul subteran din Romania. Iar o structura speciaizata din Ministerul roman de Interne, in parteneriat cu o structura specializata din Statele Unite, a pus la punct intreaga operatiune. in baza unui experiment, practic a unei repetitii facute la ultimele alegeri din tara noastra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )