Libnet.ro
UNICEF

11:01

Scene de groaza intr-un parc din Braila. Oamenii au gasit gramezi de fiole pline cu sange

Antena3 Antena3,
Scene de groaza intr-un parc din Braila. Oamenii au gasit gramezi de fiole pline cu sange

O descoperire socanta a fost facuta in Parcul Monument din Braila. Oamenii care se plimbau aseara pe aleile parcului au gasit mai multe fiole pline cu sange, ace folosite pentru recoltare si bucati de. continuă pe Antena3

Galatenii, repetenti la civica. O batrana ratacita a fost gasita de jandarmi intr-un parc. Niciun trecator n-a ajutat-o

Batrana, in varsta de 78 ani, era disparuta de la domiciliu de duminica dimineata si dupa ce a hoinarit ceasuri bune pe strazi, intreband in stanga si-n dreapta unde se afla, si-a petrecut noaptea intr-un parc, unde a fost gasita de jandarmii galateni.

Zeci de eprubete cu sange si mai multe ace folosite au fost gasite langa o alee intens circulata a unui parc din Braila

Aproape 30 de eprubete cu sange si mai multe ace folosite au fost descoperite, duminica seara, langa o alee intens circulata a Parcului Monument din municipiul Braila. Autoritatile sanitare au izolat imediat zona, iar luni dimineata au ridicat toate recipientele. A fost demarata o ancheta pentru a se stabili cine a aruncat eprubetele respective in zona si daca sangele era contaminat.

O turista din Italia a ajuns la spital cu rani grave dupa ce a cazut de la bordul unui vas de croaziera, stationat intr-un port din Norvegia

O turista din Italia a suferit rani grave dupa ce a cazut de la bordul unui vas de croaziera, intr-un port din Norvegia, informeaza agentia ANSA. Italianca in varsta de 50 de ani a cazut duminica seara in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )