Libnet.ro
UNICEF

23:30

Flota rusa din Marea Neagra primeste intariri

România Liberă România Liberă,
Flota rusa din Marea Neagra primeste intariri

O fregata si doua submarine militare se vor alatura, pana la sfarsitul anului, Flotei ruse din Marea Neagra, anunta Fortele navale ruse. continuă pe România Liberă

Rusia mobilizeaza noi forte in Marea Neagra

O fregata si doua submarine militare se vor alatura, pana la sfarsitul anului, Flotei ruse din Marea Neagra, anunta Fortele navale ruse, scrie Mediafax. Anul acesta, ne asteptam ca fregata.

Grecia vrea sa participe la gazoductul Turkish Stream, intre Rusia-Turcia-Occident, via Marea Neagra - TASS

Guvernul de la Atena sustine participarea Greciei la gazoductul Turkish Stream, care va face legatura intre Rusia si Turcia prin Marea Neagra, anunta Panos Skourletis, noul ministru grec al Energiei, informeaza agentia TASS, citata de Mediafax.

MAE face demersuri de urgenta in cazul romancei careia i s-a refuzat cazarea la un hotel din Marea Britanie din cauza cetateniei: S-au incalcat normele europene care privesc egalitatea de tratament

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca a intreprins demersuri de urgenta in cazul romancei careia i s-a refuzat cazarea la un hotel din Marea Britanie din cauza cetateniei, potrivit unui comunicat al.

O romanca NU a fost primita intr-un hotel din Marea Britanie, deoarece au crezut ca este PROSTITUATA. Reactia MAE

Romancei Alecsandra Puflea i-a fost refuzata cazarea la un hotel din Marea Britanie deoarece angajatii hotelului au presupus ca din cauza ca este romanca este si prostituata. La o zi dupa ce presa britanica a semnalat acest caz, MAE a transmis ca Ambasada Romaniei la Londra este in legatura cu romanca si ca va insista ca autoritatile britanice sa depuna toate eforturile necesare pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete.

Jose Carreras vrea sa viziteze Castelul Bran si sa vada Marea Neagra inainte de concertul din 26 noiembrie

Jose Carreras va sustine ultimul sau in Romania pe 26 noiembrie, la Romexpo, iar inainte de eveniment vrea sa vada Maera Neagra si sa viziteze Castelul Bran. Artistul va sosi in tara cu cateva zile inainte.

GALERIE FOTO. NESSEBAR, perla UNESCO de la Marea Neagra

Nessebarul este amplasat pe o peninsula lunga de 850 m si lata de 350 m, in care se ajunge printr-un istm. in timpul existentei sale indelungate, si-a pierdut o treime din teritoriu, fiind acoperit de mare. Sub apa, la 80 de metri distanta de tarm, inca se pot vedea ramasitele zidurilor fortaretei.

Umilinta pentru o romanca din Marea Britanie. Ne pare rau, nu acceptam romani

O romanca, absolventa a Universitatii din Hull, Marea Britanie, nu s-a putut caza la un hotel, pentru ca angajatii acestuia au crezut ca tanara este prostituata, scrie Hull Daily Mail. Alecsandra Puflea a vrut.

O tanara de 17 ani din Marea Britanie a murit din cauza unei supradoze de paracetamol

O tanara in varsta de 17 ani a murit dupa ce i-a cedat ficatul in urma unei supradoze de paracetamol, din cauza unor dureri de stomac. Adolescenta luase de trei ori peste doza zilnica recomandata, scrie Daily.

O romanca, absolventa a Universitatii din Hull, data afara dintr-un hotel din Marea Britanie pe motiv ca e prostituata: Nu toate tinerele din Romania se prostitueaza

O tanara din Romania, absolventa a unei universitati din Marea Britanie, a fost umilita de angajatii hotelului Holiday Inn Express, din Ferensway, Hull, care au crezut ca este o prostituata. Alecsandra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )