Libnet.ro
UNICEF

01:06

O batrana de 75 de ani din Dej a fost gasita intr-o balta de sange. A ajuns cu 16 coaste rupte la spital

Antena3 Antena3,
O batrana de 75 de ani din Dej a fost gasita intr-o balta de sange. A ajuns cu 16 coaste rupte la spital

O batrana de 75 de ani din Dej a fost gasita intr-o balta de sange, in casa, de o vecina. Femeia a fost batuta atat de tare, incat a ajuns cu 16 coaste rupte la spital. Totul pentru o pereche de cercei. continuă pe Antena3

Batrana de 75 de ani batuta cu bestialitate, jefuita in propria casa si lasata intr-o balta de sange. Victima se afla internata la Cluj

O femeie de 75 de ani a fost batuta si jefuita in propria casa din Dej. Un vecin a gasit-o si a anuntat politia. Batrana a fost internata la spitalul din Dej, iar apoi a fost adusa la UPU Cluj. Victima a fost diagnosticata cu traumatisme cranio-cerebrale, faciale si costale.

Galatenii, repetenti la civica. O batrana ratacita a fost gasita de jandarmi intr-un parc. Niciun trecator n-a ajutat-o

Batrana, in varsta de 78 ani, era disparuta de la domiciliu de duminica dimineata si dupa ce a hoinarit ceasuri bune pe strazi, intreband in stanga si-n dreapta unde se afla, si-a petrecut noaptea intr-un parc, unde a fost gasita de jandarmii galateni.

Bacau: O tanara gravida a fost gasita moarta intr-un autobuz. Initial, soferul a crezut ca doarme

O tanara gravida in luna a sasea a fost gasita moarta luni intr-un autobuz care a ajuns la autogara, soferul crezand ca femeia dormea. Femeia s-a urcat in autobuz in localitatea Horgesti, la 20 de.

Un roman a fost ucis intr-un cartier din Madrid de trei compatrioti

Un roman a fost ucis intr-un cartier din Madrid de trei compatrioti. Victima, un barbat de 55 de ani a fost omorat de alti trei romani pentru o datorie in valoare de 100 de euro, spun autoritatile spaniole. Ba.

Liderul Grupului Khorasan a fost ucis intr-un raid aerian american in Siria

Liderul Grupului Khorasan, o organizatie terorista formata din membri al-Qaida, al carei scop este sa atace SUA si alte tinte occidentale, a fost ucis intr-un raid aerian american in Siria, luna aceasta, a anuntat Pentagonul, citat de CNN.

Dej: O batrana a ajuns la spital, dupa ce un barbat a batut-o si a jefuit-o (VIDEO)

O batrana de 75 de ani din Dej a fost batuta si jefuita, dupa ce un barbat necunoscut i-a calcat pragul. Politistii nu i-au dat inca de urma iar vecinii sustin ca suspectul ar putea fi din zona, mai.

Studiu genetic: Cele doua Americi au fost populate intr-un singur val migratoriu, in urma cu 23.000 de ani

Continentul american ar fi fost populat de un singur val migratoriu, in urma cu mai putin de 23. 000 de ani, si o serie de indieni din Amazonia impart o ascendenta genetica cu aborigenii, arata doua studii publicate marti, citate de AFP.

Liderul unui grup terorist afiliat Al-Qaida a fost ucis intr-o lovitura aeriana americana in Siria

Presupusul lider al grupului Khorasan, afiliat la miscarea Al-Qaida in Siria, a fost ucis in aceasta tara intr-o lovitura aeriana americana la inceputul lunii iulie, a anuntat marti Pentagonul, informeaza.

O femeie de 76 de ani din Apuseni a decedat dupa ce a fost muscata de cainii din gospodarie

O femeie din comuna Mogos, in Muntii Apuseni si-a pierdut viata dupa ce a fost atacata de cainii de paza din proprie gospodarie. Aceasta a murit in weekend, in urma ranilor grave provocate de animale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )