Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROMANI contra ROMANI, in EUROPA LEAGUE! Vezi care sunt cele mai TARI DUELURI

B1 B1,
ROMANI contra ROMANI, in EUROPA LEAGUE! Vezi care sunt cele mai TARI DUELURI

Echipa pe care Mircea Lucescu o antreneaza, Zenit Sankt Petersburg, va intalni formatia belgiana Anderlecht Bruxelles, unde sunt mijlocasii Alexandru Chipciu si Nicusor Stanciu, in 16-imile de. continuă pe B1

Masini de top: care sunt cele mai sigure modele din clasa

Cele mai sigure masini model 2017 din fiecare clasa Top Safety Pick+) au fost desemnate de Institutul de Asigurare a Sigurantei pe Autostrazi IIHS), organizatia care evalueaza siguranta automobielor in USA. Pentru a obtine aceasta evaluare, un.

Care sunt cele mai vizibile universitati romanesti

Recent, Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice a publicat Metarankingul Universitar 2016 care urmarea sa identifice modul in care performeaza universitatile romanesti in clasamentele internationale ale institutiilor de invatamant superior.

Sondaj: Se va califica Astra in optimile Europa League, in fata lui Genk?

Onlinesport. ro te invita sa votezi pe site in cadrul unui sondaj legat de calificarea Astrei Giurgiu in optimile de finala ale Europa League.

Astra Giurgiu isi afla adversara din 16-imile Europa League (Live,14:00)

Ajunsa in premiera in faza saisprezecimilor de finala in Europa League, Astra Giurgiu isi va cunoaste adversara luni la tragerea la sorti gazduita de UEFA in localitatea elvetiana Nyon cu incepere de la ora 14:00.

Astra Giurgiu isi afla adversara din 16-imile Europa League (Live, 14:00)

Ajunsa in premiera in faza saisprezecimilor de finala in Europa League, Astra Giurgiu isi va cunoaste adversara luni la tragerea la sorti gazduita de UEFA in localitatea elvetiana Nyon cu incepere de la ora 14:00.

Astra Giurgiu si-a aflat adversara din 16-imile Europa League. Sansa mare, a picat cu Genk!

Ajunsa in premiera in faza saisprezecimilor de finala in Europa League, Astra Giurgiu si-a aflat adversara luni la tragerea la sorti gazduita de UEFA in localitatea elvetiana Nyon cu incepere de la ora 14:00.

Totul despre tragerea la sorti a 16-imilor Europa League. Posibili adversari pentru Astra

Astra Giurgiu este singura reprezentanta a Romaniei ramasa in Europa League dupa faza grupelor si luni, 12 decembrie, la Nyon, isi va cunoaste adversara din faza saisprezecimilor de finala.

Mesajul lui Mircea Lucescu pentru Sumudica, dupa calificarea fantastica in primavara Europa League. O performanta extraordinara

Reusita calificarii din primavara a Astrei in Europa League s-a realizat datorita unei campanii incredibile in grupe, castigand la Plzen si la Viena si facand egal pe teren propriu.

Prezentarea echipei Genk, adversarea Astrei in Europa League

La prima vedere Astra Giurgiu putem spune ca a avut noroc la tragerea la sorti pentru saisprezecimile Europa League, urmand a-i intalni pe belgienii de la Genk. Poate doar APOEL Nicosia si Osmanlispor, intr-o oarecare masura, sa fi fost adversari la fel de accesibili pentru campioana Romaniei. Meciul tur se va juca in Romania pe 16 februarie, pentru ca returul sa fie programat sapte zile mai tarziu pe Luminus Arena, stadionul de 21. 500 de locuri al celor de la Genk.

Europa League, tragere la sorti: Astra Giurgiu va juca impotriva belgienilor de la Genk in saisprezecimi

Ultima reprezentanta a Romaniei in cupele europene, Astra Giurgiu, va juca in saisprezecimile de finala ale Europa League cu Genk, din Belgia.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )