Libnet.ro
UNICEF

09:01

Masini de top: care sunt cele mai sigure modele din clasa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Masini de top: care sunt cele mai sigure modele din clasa

Cele mai sigure masini model 2017 din fiecare clasa Top Safety Pick+) au fost desemnate de Institutul de Asigurare a Sigurantei pe Autostrazi IIHS), organizatia care evalueaza siguranta automobielor in USA. Pentru a obtine aceasta evaluare, un. continuă pe Wall-Street Ro

ROMANI contra ROMANI, in EUROPA LEAGUE! Vezi care sunt cele mai TARI DUELURI

Echipa pe care Mircea Lucescu o antreneaza, Zenit Sankt Petersburg, va intalni formatia belgiana Anderlecht Bruxelles, unde sunt mijlocasii Alexandru Chipciu si Nicusor Stanciu, in 16-imile de.

Care sunt cele mai vizibile universitati romanesti

Recent, Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice a publicat Metarankingul Universitar 2016 care urmarea sa identifice modul in care performeaza universitatile romanesti in clasamentele internationale ale institutiilor de invatamant superior.

Alegeri parlamentare 2016 Cluj. Candidatul USR care a declansat scandalul Lucan-Arsinel: Sunt cele mai importante alegeri din 1989 incoace

Alegeri parlamentare 2016 Cluj. Emanuel Ungureanu, candidatul aflat pe primul loc pe lista USR pentru Camera Deputatilor, a sustinut, la iesirea de la vot, ca sute de oameni au scris, cu sange, istorie ca noi sa putem sa ne exercitam obligatia civica de a vota. Ungureanu e cunoscut pentru activitatea in cadrul asociatiei care are grija de copii cu insuficienta renala, si pentru ca pentru scandalul transplantului lui Alexandru Arsinel.

Multi romani vor cumpara cadourile de Craciun online: care este bugetul mediu si care sunt cele mai cautate produse

Tot mai multi romani planuiesc sa cumpere online cadourile de Craciun, iar suma medie pe care sunt dispusi sa o cheltuiasca depaseste bugetul alocat de olandezi, polonezi si croati.

Topul celor mai sigure banci din lume. Romania intra in topul regional cu doua institutii de credit

Bancile europene sunt cele mai sigure din lume, o singura pozitie din top 10 fiind ocupata de o institutie de credit de pe continentul nord-american. Primele locuri sunt dominate de banci controlate de stat sau care sunt sustinute intr-o forma sau alta.

Metode EFICIENTE de slabit: 6 sporturi care ard cele mai multe calorii!

Daca ti-ai propus sa elimini surplusul de kilograme, pentru a realiza acest lucru pe langa adoptarea unei diete potrivite este necesar sa petreci si ceva timp in sala de sport. Chiar daca unele.

The Grand Tour a devenit programul TV care a generat cele mai multe descarcari ilegale din istoria internetului

The Grand Tour, noul show automobilistic prezentat de Jeremy Clarkson, a devenit programul TV care a generat cele mai multe descarcari ilegale din istoria internetului, informeaza The Guardian, citat de News. ro.

Cele mai populare orase din lume pe Instagram: iata de ce merita sa ajungi aici si cat costa o vacanta

Daca ai putea pleca maine oriunde in lume, unde ar fi? Reteaua Instagram a dezvaluit de ce locuri au fost impresionati cei mai multi utilizatori, asa ca a rezultat un top cu cele mai populare orase din lume, potrivit Business Insider .

Locurile din lume cele mai des postate pe Instagram in 2016

In 2016 utilizatorii retelei de socializare Instagram au postat fotografii, filmulete si si-au dat check-in in cele mai frumoase locuri de pe pamant. S-a facut astfel o analiza detaliata si s-a ajuns la urmatorul rezultat. Iata care sunt locurile din lume cele mai des postate pe Instagram in 2016.

Cele mai sangeroase razboaie civile din istorie: peste 35 de milioane de oameni si-au pierdut viata in timpul unei revolte din China

Razboiul civil este un conflict armat in care factiunile aflate in conflict sunt segmente ale populatiei aceleiasi tari, imperiu sau diviziune politica. in general, aceste razboaie au ca sursa lupta pentru controlul puterii in stat. Ca mai toate razboaiele, conflictul poate avea cauze religioase, etnice sau economice. in cele ce urmeaza va vom prezenta 10 dintre cele mai sangeroase razboaie civile din istorie.

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2115 seconds )