Libnet.ro
UNICEF

20:00

Romania are o datorie de 300 de mil la spitalele din Europa. Reactia CNAS

România Liberă România Liberă,
Romania are o datorie de 300 de mil la spitalele din Europa. Reactia CNAS

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) cere Guvernului Romaniei sa isi plateasca urgent datoriile catre spitalele tarilor europene. in caz contrar, spitalele din Europa nu vor mai efectua nicio interventie pentru bolnavii romani care merg in strainatate sa se trateze folosind cardul european. continuă pe România Liberă

Romanii risca nu mai fie primiti in spitalele din Europa

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) cere Guvernului Romaniei sa isi plateasca urgent datoriile catre spitalele tarilor europene. in caz contrar, spitalele din Europa nu vor mai efectua nicio interventie pentru bolnavii romani care merg in strainatate sa se trateze folosind cardul european.

Comandantul fortelor aliate din Europa: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova

Alianta Nord-Atlantica are nevoie de un cadru legal pentru a apara tarile care nu sunt membre NATO, in contextul in care Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova si in regiunea separatista moldoveana Transnistria, afirma Philip Breedlove, comandantul fortelor aliate din Europa, scrie Mediafax.

Comandantul fortelor NATO din Europa: Rusia incepe sa aplice scenariul RAZBOIULUI HIBRID in Republica Moldova

Philip Breedlove, comandantul fortelor aliate din Europa: Am vazut acest scenariu aplicat in Crimeea, iar acum in estul Ucrainei. incepem sa vedem acelasi scenariu in Republica Moldova si in Transnistria.

Comandantul fortelor NATO din Europa: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova

Philip Breedlove, comandantul fortelor aliate din Europa: in ultimii 12 ani, am incercat sa facem Rusia un partener. Am luat decizii fundamentale, decizii structurale si economice tinand cont de faptul ca Rusia ar fi o parte constructiva a viitorului Europei. Dar acum vedem o situatie diferita si trebuie sa o abordam.

Tara din Europa care isi poate adaposti in buncare toata populatia, in caz de RAZBOI. Drumurile se vor transforma in piste pentru avioane

Desi este o liniste aparenta in majoritatea tarilor din Europa, termenul de razboi este din ce in ce mai des intalnit pe buzele coducatorilor. De departe cea mai pregatita tara este Elvetia. Potrivit.

1.300 de militari din 15 state, inclusiv din Romania si R. Moldova, participa la exercitii militare Ucraina

Aproximativ 1. 300 de militari - din Ucraina, Azerbaidjan, Bulgaria, Canada, Georgia, Germania, Marea Britanie, Letonia, Lituania, R. Moldova, Norvegia, Polonia, Romania, Spania si SUA - participa la exercitiul Rapid Trident, in perioada 15-26 septembrie.

Comandantul fortelor NATO din Europa: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova

Alianta Nord-Atlantica are nevoie de un cadru legal pentru a apara tarile care nu sunt membre NATO, in contextul in care Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova si in regiunea .

Steaua castiga aproape 4 milioane de euro din Europa

Steaua va juca in grupele Ligii Europa. Pentru prezenta in Liga Campionilor si Europa League, Steaua va primi 3, 775 de milioane de euro, suma la care se adauga banii obtinuti in urma rezultatele din Liga Europa si cota din drepturile TV.

RAZBOIUL impotriva Statului Islamic, sustinut de tari puternice din Europa si Occident

Mai multe state din Occident si Orientul Mijlociu vor ajuta Irakul in razboiul contra Statului Islamic. Franta a inceput deja zborurile de recunoastere deasupra teritoriilor controlate de militantii islamisti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )