Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania castiga primul amical din Elvetia

Online Sport Online Sport,
Romania castiga primul amical din Elvetia

Tricolorii au debutat victorios in turneul amical disputat in Elvetia, 1-0 impotriva Albaniei, la capatul unui joc in care Dragos Grigore a trecut pe langa primul gol la nationala, Cristi Manea, titular si integralist, a devenit cel mai tanar jucator care a imbracat vreodata tricoul nationalei, iar Rat, in minutul 83, ne-a salvat de la ceea ce ar fi fost prima remiza alba inregistrata in compania Albaniei, dintr-un total de 17 intalniri directe. Miercuri seara, de la 21:30, Romania intalneste Algeria in ultimul test dinaintea campaniei de calificare pentru EURO 2016, in direct pe onlinesport. ro. continuă pe Online Sport

Restrictiile pe piata muncii din Elvetia, prelungite pentru romani si bulgari

Restrictiile pentru romani si bulgari pe piata muncii din Elvetia au fost prelungite pana la 31 mai 2016. Masura a fost decisa, miercuri, de Consiliul Federal Elvetian.

Mostenitorii lui Rahmaninov, presati de Rusia sa-i vanda vila muzicianului din Elvetia

Rusia vrea sa finalizeze procedura de achizitionare a vilei din Elvetia in care a locuit compozitorul rus Serghei Rahmaninov, pentru suma de 14 milioane de euro, insa aceasta procedura este intarziata de mostenitorii muzicianului, a anuntat miercuri cotidianul Izvestia, citat de AFP, conform Mediafax.

Totul despre meciul Romania - Albania, programat maine seara, in Elvetia. Adversarii vin cu doua vedete de la Lazio

Romania joaca sambata seara primul amical din cadrul turneului pe care-l face in Elvetia, adversara tricolorilor urmand a fi nationala Albaniei, de la ora 20. 00, in direct la Antena 1.

VIG a trecut pe profit in Romania, in primul trimestru al acestui an

Asiguratorul austriac Vienna Insurance Group VIG) a inregistrat un profit net de 611. 000 de euro in Romania, in primul trimestru al acestui an, comparativ cu un rezultat negativ de 5,3 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut.

Eduard Grosu castiga prima etapa din Turul Estoniei

Rutierul Eduard Grosu si-a trecut in palmares victoria de etapa, vineri, in prima mansa din Turul Estoniei desfasurata intre Tallinn si Tartu pe distanta a 192 kilometri.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )