Libnet.ro
UNICEF

21:00

Criza refugiatilor: Ministrul francez de Externe considera scandaloasa atitudinea anumitor tari din estul Europei

Hotnews Hotnews,
 Criza refugiatilor: Ministrul francez de Externe considera scandaloasa atitudinea anumitor tari din estul Europei

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, a apreciat duminica drept scandaloasa atitudinea anumitor tari din estul Europei in fata crizei refugiatilor, incepand cu Ungaria, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Franta critica dur atitudinea unor state din Europa de est fata de criza refugiatilor

Refuzul unor state europene, mai ales al celor din est, de a primi refugiati este scandalos, a declarat ministrul de Externe al Frantei, Laurent Fabius, conform Sputnik. Uniunea Europeana in acest.

Criza refugiatilor este, de fapt, o invazie musulmana organizata: Vinovatul moral e politica externa americana din vremea primaverii arabe care a inarmat gherilele islamiste pentru a introduce democracy in tarile conduse de dictat

Criza refugiatilor aparuta dupa ce sute de mii de imigranti trec granitele pentru a ajunge in vestul Europei este, de fapt, o invazie musulmana. Turistii romani, ca sa treaca din Grecia prin Macedonia,.

Criza refugiatilor. Germania, Franta si Anglia cer o reuniune de URGENTA

Uniunea Europeana trebuie sa ia masuri imediate pentru a face fata valului de imigranti, au declarat duminica, intr-un comunicat comun, ministrii de Interne din Germania, Franta si Marea Britanie, cerand o reuniune de urgenta privind criza refugiatilor.

Radu Banciu, despre criza refugiatilor: Acest fenomen era inevitabil la cum s-a degradat evolutia societatii umane. Nu inteleg de ce e atat de uluitor ca niste tari sa primeasca cateva milioane de astfel de mizerabili (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul primei emisiuni Lumea lui Banciu din grila de toamna a postului B1 TV despre criza refugiatilor care iau cu asalt Europa. Acest fenomen era inevitabil la cum s-a degradat evolutia.

Cum va gestiona Austria criza refugiatilor, dupa tragicul caz in care 71 de imigranti au murit

Austria nu va introduce controale la frontiere in urma cazului tragic al celor 71 de imigranti gasiti morti intr-un camion pe o autostrada din estul tarii, a indicat vineri ministrul de interne, Johanna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )