Libnet.ro
UNICEF

18:00

Anuntul facut de Mirel Radoi dupa eliminarea Stelei din Europa League

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Mirel Radoi dupa eliminarea Stelei din Europa League

Fotbalul este nedrept. Este frustrant sa joci bine si sa ramai acasa. Este un pic dezamagitor. Dar baietii merita felicitari pentru rezultat, atitudine si coeficient. Este clar ca toti suntem vinovati, dar nu voi. continuă pe Antena3

Prea mic pentru Rapid, prea mare pentru BAC. Portretul lui Mirel Radoi, in viziunea primului sau antrenor

Mirel Radoi este antrenorul la moda dupa victoria de la Craiova, dar si pentru imposibilitatea de a deveni, oficial, principalul Stelei din cauza lipsei diplomei de BAC.

Cum comenteaza Mirel Radoi rezultatul obtinut de stelisti

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Radoi, a declarat, joi seara, dupa eliminarea din Liga Europa, ca stelistii sunt dezamagiti de acest deznodamant.

Mirel Radoi chiar a crezut in calificare: Suntem dezamagiti

Mirel Radoi, directorul sportiv al echipei Steaua, a declarat la finalul returului cu Rosenborg ca a crezut in trimiterea meciului in prelungiri si castigarea acestuia la loviturile de departajare.

Mirel Radoi, desfiintat! Cel mai dur atac, dupa eliminarea din Europa League

Steaua a ratat calificarea in grupele Europa League dupa a ce pierdut duelul cu Rosenborg, scor 3-1 la general. Adi Matei, fost jucator la Steaua, il critica pe Radoi, pe care il considera vinovat de.

Ce cred candidatii la prezidentialele SUA despre violenta armata si legislatia pentru controlul armelor de foc dupa uciderea jurnalistilor din Virginia

Ln SUA violenta armata ramane o problema cotidiana, cu peste 33 000 de incidente inregistrate doar de la inceputul anului 2015, soldate cu moartea a 8 500 de oameni, potrivit datelor oferite de site-ulgunviolencearchive. org. Uciderea, miercuri, a doi jurnalisti din statul Virginia in timpul unei transmisiuni live, a expus in direct publicul american la ce inseamna o legislatie subreda in ceea ce priveste controlul armelor de foc si sustinerea vehementa a Amendamentului al 2-lea din Constitutia SUA, redactata in 1787, care prevede dreptul inviolabil al cetatenilor americani de a detine arme de foc.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )