Libnet.ro
UNICEF

11:45

Romania - Estonia 2-0/ Tricolorii s-au calificat la baraj

Hotnews Hotnews,
 Romania - Estonia 2-0/ Tricolorii s-au calificat la baraj

Romania va juca in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014 dupa ce a invins Estonia 2-0), iar Olanda s-a impus 2-0) in Turcia. Partidele din baraj vor avea loc pe 15 si 19 noiembrie, iar tragerea la sorti va avea loc pe 21 octombrie. continuă pe Hotnews

Live TEXT Romania - Estonia: 1-0 Tricolorii pun presiune pe estonieni.

Nationala de fotbal a Romaniei intalneste in aceasta seara selectionata Estoniei, in ultima etapa a preliminariilor Campionatului Mondial 2014. Tricolorii isi joaca in aceasta seara sansa de a se califica la meciurile de baraj, care i-ar putea duce la turneul final de anul viitor, din Brazilia. Live Text Romania - Estonia, ora 21. 00 difuzare TV: Antena 1, livetext: romanialibera. ro) Vezi in imaginile de mai sus clasamentul grupei D, din care face parte Romania, dinaintea meciului. La .

Live TEXT Romania - Estonia: 2-0 Tricolorii merg la BARAJ, Bourceanu, suspendat!.

Nationala de fotbal a Romaniei a obtinut in aceasta seara calificarea la barajul de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, din 2014. Romania a invins Estonia, pe Arena Nationala, scor 2-0, dubla Marica. Romania primeste o veste buna, dar si una proasta, avand in vedere ca Bourceanu a comis un fault prostesc in minutul 90 si a primit cartonasul galben, fiind suspendat din prima partida de la baraj. Tricolorii mai au de asteptat pana vor isi vor afla adversarul. Live Text .

Live TEXT Romania - Estonia: 2-0 Tricolorii merg la BARAJ. Care sunt cele 4 adversare.

Nationala de fotbal a Romaniei a obtinut in aceasta seara calificarea in barajul dinaintea turneului final din Brazilia. Romania a invins Estonia, pe Arena Nationala, scor 2-0, printr-o dubla a lui Marica. Romania primeste o veste buna, dar si una proasta, avand in vedere ca Bourceanu a comis un fault prostesc in minutul 90 si a primit cartonasul galben, fiind suspendat din prima partida de la baraj. Tricolorii isi vor afla luni adversarul de la baraj. Posibile adversare la baraj: Portugalia, .

Romania - Estonia 2-0/ Tricolorii merg la baraj - Multumim, Olanda!

Romania a ajuns la barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, dupa ce a invins, scor 2-0, pe Estonia dupa o evolutie palida), iar Olanda s-a impus 2-0) in Turcia. Gratie olandezilor care si-au respectat statutul de vicecampioana mondiala), tricolorii ajung din nou la un baraj de calificare la turneul final dupa o pauza de 12 ani.

FOTOGALERIE: Romania - Estonia 2-0 / Tricolorii merg la baraj - Multumim, Olanda!

Romania a ajuns la barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, dupa ce a invins, scor 2-0, pe Estonia dupa o evolutie stersa), iar Olanda s-a impus 2-0) in Turcia. Gratie olandezilor care si-au respectat statutul de vicecampioana mondiala), tricolorii ajung din nou la un baraj de calificare la turneul final dupa o pauza de 12 ani.

LIVE Text Romania - Estonia (21:00)/ Bucur, Stancu si Tanase, titulari

Pentru nationala lui Victor Piturca lucrurile sunt clare inainte de ultimele meciuri din Grupa D: tricolorii trebuie sa invinga Estonia, iar Olanda sa nu piarda in Turcia. In aceste conditii, echipa nationala a Romaniei ajunge la barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Meciul Romania - Estonia va fi in direct pe Antena 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:00.

LIVE Text Romania - Estonia 0-0 (Rep I)

Pentru nationala lui Victor Piturca lucrurile sunt clare inainte de ultimele meciuri din Grupa D: tricolorii trebuie sa invinga Estonia, iar Olanda sa nu piarda in Turcia. In aceste conditii, echipa nationala a Romaniei ajunge la barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Meciul Romania - Estonia este in direct pe Antena 1 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Romania - Estonia 0-0 (Rep I)/ Penalti pentru tricolori

Pentru nationala lui Victor Piturca lucrurile sunt clare inainte de ultimele meciuri din Grupa D: tricolorii trebuie sa invinga Estonia, iar Olanda sa nu piarda in Turcia. In aceste conditii, echipa nationala a Romaniei ajunge la barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Meciul Romania - Estonia este in direct pe Antena 1 si LiveText pe HotNews. ro. Turcia - Olanda 0-1 Robben 8')Ungaria - Andorra 0-0.

LIVE Text Romania - Estonia 1-0 (Rep II)/ Turcia - Olanda 0-1

Pentru nationala lui Victor Piturca lucrurile sunt clare inainte de ultimele meciuri din Grupa D: tricolorii trebuie sa invinga Estonia, iar Olanda sa nu piarda in Turcia. In aceste conditii, echipa nationala a Romaniei ajunge la barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Meciul Romania - Estonia este in direct pe Antena 1 si LiveText pe HotNews. ro. Turcia - Olanda 0-1 Robben 8')Ungaria - Andorra 0-0.

LIVE Text Romania - Estonia 1-0 (Rep II)/ Turcia - Olanda 0-2

Pentru nationala lui Victor Piturca lucrurile sunt clare inainte de ultimele meciuri din Grupa D: tricolorii trebuie sa invinga Estonia, iar Olanda sa nu piarda in Turcia. In aceste conditii, echipa nationala a Romaniei ajunge la barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Meciul Romania - Estonia este in direct pe Antena 1 si LiveText pe HotNews. ro. Turcia - Olanda 0-2 Robben 8', Sneijder 47')Ungaria - Andorra 1-0 Nemanja Nikolic 51').

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )