Libnet.ro
UNICEF

07:45

Romania - Finlanda: 1-1. Remiza DRAMATICA pe Arena Nationala!

România Liberă România Liberă,
Romania - Finlanda: 1-1. Remiza DRAMATICA pe Arena Nationala!

Romania isi pastreaza sansele la calificarea la Euro 2016, dupa remiza dramatica de pe Arena Nationala, scor 1-1. Tricolorii vor incheia campania de calificare, duminica, in Insulele Feroe. continuă pe România Liberă

LIVESCORE Romania - Finlanda: 1-1. Remiza DRAMATICA pe Arena Nationala!

Romania isi pastreaza sansele la calificarea la Euro 2016, dupa remiza dramatica de pe Arena Nationala, scor 1-1.

Ghidul suporterilor care merg joi la Romania - Finlanda. Tot ce trebuie sa stii despre accesul pe Arena Nationala

Federatia Romana de Fotbal prezinta informatiile pe care trebuie sa le cunoasca fiecare suporter care asista joi la meciul Romania Finlanda, din preliminariile EURO 2016, ora 21:45, Arena Nationala.

LIVESCORE Romania - Finlanda: 0-0. Atmosfera superba pe Arena Nationala

Romania intalneste Finlanda, joi, de la ora 21. 45, pe Arena Nationala, in cadrul penultimei etape a preliminariilor Euro 2016. Tricolorii isi pot asigura calificarea la turneul final din Franta inca din aceasta seara.

Program prelungit la liniile RATB, pentru meciul Romania - Finlanda

Liniile RATB din zona Stadionului Arena Nationala vor avea program prelungit, joi, cu ocazia partidei de fotbal intre Romania si Finlanda.

Romania - Finlanda: Suporterii vor umple Arena Nationala. S-a stat la coada la bilete pana dupa miezul noptii

Vestea ca meciul Romania - Finlanda, programat joi, de la ora 21. 45 TVR 1) se va disputa cu spectatori a creeat o nebunie in randul fanilor.

Decizie UEFA: Meciul Romania - Finlanda se va juca joi pe Arena Nationala cu spectatori

Comisia de Apel a UEFA a ridicat, luni, suspendarea de un meci jucat fara spectatori, dictata de Comisia de Disciplina a forului continental impotriva FRF, astfel ca partida Romania - Finlanda se va disputa, joi, pe Arena Nationala, cu spectatori, anunta Mediafax. De asemenea, Federatia Romana de Fotbal ia in considerare sa le ofere intrarea gratuita la acest meci suporterilor care au cumparat bilete virtuale in cadrul campaniei Jucam fara spectatori, dar fara suporteri, niciodata.

Cele mai mari meciuri din Romania. Fanii nationalei dau navala pe stadion. Cand a mai fost Arena Nationala plina ochi la meciurile echipei lui Iordanescu

Cele mai mari meciuri din Romania. Biletele scoase la vanzare de Federatia Romana de Fotbal pentru partida Romania - Finlanda, programata pe Arena Nationala, in preliminariile Campionatului European din 2016, s-au epuizat in 24 de ore.

LIVESCORE Romania - Finlanda: 1-1. GOL, Romania

Romania intalneste Finlanda, joi, de la ora 21. 45, pe Arena Nationala, in cadrul penultimei etape a preliminariilor Euro 2016. Tricolorii isi pot asigura calificarea la turneul final din Franta inca din aceasta seara.

Veste mare pentru tricolori: Romania - Finlanda, cu spectatori in tribuna!

Echipa nationala a Romaniei se va putea baza la meciul cu Finalnda de joi pe aportul spectatorilor! Comisia de Apel a UEFA a decis sa permita accesul suporterilor pe Arena Nationala.

Veste buna pentru tricolori. Ce a decis UEFA in cazul meciului Romania - Finlanda

Partida Romania-Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Nationala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )