Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania a pierdut meciul tur cu Grecia, scor 1-3, si are sanse mici sa se califice la Cupa Mondiala

Antena3 Antena3,
Romania a pierdut meciul tur cu Grecia, scor 1-3, si are sanse mici sa se califice la Cupa Mondiala

Sansele Romaniei de a reveni la un campionat mondial dupa o pauza de 16 ani s-au redus considerabil, dupa ce echipa antrenata de Victor Piturca a fost invinsa pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu de. continuă pe Antena3

Romania a pierdut meciul tur cu Grecia, scor 1-3, si are sanse mici sa se califice la Cupa Mondiala

Sansele Romaniei de a reveni la un campionat mondial dupa o pauza de 16 ani s-au redus considerabil, dupa ce echipa antrenata de Victor Piturca a fost invinsa pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu de.

Ciprian Tatarusanu se simte mai bine - Ar putea juca in meciul tur cu Grecia

Ciprian Tatarusanu s-a antrenat, miercuri, impreuna cu echipa la Centrul Tehnic National de la Mogosoaia, portarul facand deplasarea cu echipa in Grecia, informeaza frf. ro. Tatarusanu are sanse mari sa fie folosit in meciul tur cu elenii, de vineri, 15 noiembrie.

Nationala Romaniei a pierdut cu 3-1 meciul cu Grecia, in mansa tur a play-off-ului Cupei Mondiale

Tricolorii au pierdut mansa tur din cadrul barajului de calificare la Cupa Mondiala, vineri seara, jucata in compania selectionatei Greciei. Kostas Mitroglou a deschis scorul pentru Grecia, in minutul 14, dupa.

Mitica Dragomir rateaza meciul din Grecia din cauza unor probleme de sanatate.

Fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir, nu a mai facut deplasarea la Atena pentru a urmari meciul Grecia-Romania, din play-off-ul Cupei Mondiale, din cauza unor probleme de sanatate, informeaza Mediafax. Pana la 13. 30 totul era in regula, dar m-a sunat apoi si mi-a spus ca nu mai poate veni din cauza unor probleme stomacale si ca ii este rau, patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae. Echipa Romaniei va intalni in aceasta seara, de la ora 21. 45, la Pireu, reprezentativa Greciei, in .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )