Libnet.ro
UNICEF

05:15

Romania poate fi la masa celei mai mari investitii petroliere din ultimul deceniu: Investitie de 37 de miliarde de dolari facuta de Chevron

B1 B1,
Romania poate fi la masa celei mai mari investitii petroliere din ultimul deceniu: Investitie de 37 de miliarde de dolari facuta de Chevron

Gigantul american Chevron a anuntat pe 5 iulie cea mai mare investitie privata din industrie petroliera din ultimul deceniu. Compania va investi 37 de miliarde de dolari pentru extinderea productiei de petrol de la. continuă pe B1

Unul dintre cei mai mari turoperatori din Dubai vrea sa aduca arabi bogati in vacanta in Romania

Mai multi reprezentanti ai Al Majid Travel, unul dintre cei mai importanti turoperatori din Dubai, au venit in Romania, unde au vizitat mai multe obiective turistice din Bucuresti, Sinaia, Brasov, dar si pe litoral, urmand sa includa destinatiile in pachete turistice pentru arabii bogati pe care intentioneaza sa-i aduca in vacanta in Romania, a declarat Assad Arda, director in cadrul Juma Al Majid Group, potrivit News. ro.

Al Majid Travel, unul dintre cei mai mari turoperatori din Dubai, vrea sa aduca arabi bogati in vacanta in Romania

Mai multi reprezentanti ai Al Majid Travel, unul dintre cei mai importanti turoperatori din Dubai, au venit in Romania, unde au vizitat mai multe obiective turistice din Bucuresti, Sinaia, Brasov, dar si pe litoral, urmand sa includa destinatiile in.

Unul dintre cele mai mari mistere ale Bibliei, pe punctul de a fi elucidat

Una dintre cele mai mari enigme biblice ar putea fi elucidata in curand, gratie unei descoperiri facute de oamenii de stiinta. Arheologii au descoperit un cimitir cu ramasitele a 200 de filisteni, populatie antica stabilita in sec. in sudul Palestinei, pe tarmul Marii Mediterane. Cercetarile care urmeaza sa fie efectuate ar putea [].

Corina Martin: Estimam ca veniturile hotelierilor de pe litoral vor fi cu 30% mai mari in acest sezon fata de anul trecut

Presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii ,Corina Martin, estimeaza ca veniturile hotelierilor de pe litoral vor fi cu 30% mai mari in acest sezon, fiind un an record pentru ultimii opt ani cel putin, ea precizand ca la aceasta situatia a.

Cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu

Oricat de mult ti-ai iubi partenerul de viata, tot sunt momente cand pur si simplu acesta te scote din minti. Iata cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu, asa cum reiese dintr-un sondaj realizat de site-ul.

O realitate crunta pentru Romania: Cati locuitori vor mai fi in tara noastra in 2060

O realitate crunta pentru Romania: Cati locuitori vor mai fi in tara noastra in 2060.

S-a folosit de Photoshop pentru a aparea in fotografiile celor mai mari celebritati

Atunci cand nu poti sa intalnesti celebritatile tale preferare, Photoshop iti poate fi de ajutor. Nu toti avem ocazia de a intalni celebritati foarte des. De cele mai multe ori, trebuie sa ne multumim cu un autograf, sau, in cazul in care avem noroc, o fotografie. Dar asemenea cazuri sunt foarte rare, motiv pentru care unii [].

O noua editie in Romania pentru una dintre cele mai mari conferinte de securitate cibernetica

DefCamp ajunge la editia a saptea anul acesta si in anii de pana acum a crescut pana la nivelul de a fi cea mai importanta conferinta din Europa Centrala si de Est.

Escrocherie la drumul mare! Mai multi romi se recomanda specialisti in reparatii si le cer locuitorilor sume de 200 de ori mai mari

Mai multi indivizi de etnie roma se recomanda drept specialisti in reparatii de jgheaburi si burlane si isi ofera serviciile la preturi mici. Prin localitatile din Banat umbla diferiti indivizi.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2667 seconds )