Libnet.ro
UNICEF

23:00

Romania, pregatita pentru valul 3 al epidemiei de coronavirus? Ludovic Orban: Noi depunem eforturi constante. Puteti vedea ca am facut progrese (VIDEO)

B1 B1,
Romania, pregatita pentru valul 3 al epidemiei de coronavirus? Ludovic Orban: Noi depunem eforturi constante. Puteti vedea ca am facut progrese (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca autoritatile depun eforturi permanente pentru a creste capacitatea de testare, dar si de tratare a pacientilor depistati cu coronavirus. Acesta a precizat ca su. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare

Premierul Ludovic Orban a precizat astazi ca intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare, referindu-se astfel la declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a vorbit despre o vinovatie colectiva in ceea ce priveste tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt.

Ludovic Orban, intrebat de ce nu scade numarul cazurilor de COVID-19: Anumite grupuri sociale nu respecta regulile. Asta e! incercam sa mobilizam toate fortele de ordine (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca numarul cazurilor zilnice de coronavirus in Romania nu scade nici dupa implementarea noilor masuri si restrictii, din cauza unor romani care nu respecta.

LUDOVIC ORBAN: Crestem capacitatea de tratare, inclusiv prin includerea de noi spitale suport COVID

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca a luat masuri pentru cresterea capacitatii de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus, inclusiv prin includerea a noi spitale care vor deveni spitale de suport COVID, mentionand ca in aceasta saptamana va fi o crestere de cel putin 200 de paturi.

Ludovic Orban: Maia Sandu va aduce Moldova mai aproape de Romania si de Uniunea Europeana

Premierul roman Ludovic Orban a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la prezidentiale in fata lui Igor Dodon. Prim-ministrul a mentionat suntem martorii unui eveniment cu adevarat istoric pentru Republica Moldova.

Ludovic Orban, despre schimbarile aduse in spitale: Sunt proiecte de investitii in curs Asiguram o mare atentie la derularea proiectelor de finantare si realizarea sectiilor pentru mari arsi (VIDEO)

In timpul conferintei de presa, sustinuta duminica, dupa tragedia de la Piatra Neamt, premierul Ludovic Orban a fost intrebat ce s-a schimbat in Romania, inprivinta sectiilor de tratare a marilor.

Ludovic Orban: Medicul erou de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia si este in tratament Colegii belgieni ne-au semnalat ca exista un bombardament din partea jurnalistilor din Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit, duminica, noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care era de garda la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt sambata seara in.

Ludovic Orban: Avem aproape 50 de localitati in carantina. in Bucuresti a fost un ritm de crestere liniar si cred ca este posibil, fara sa dispunem astfel de masuri, sa oprim cresterea numarului de cazuri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca in acest moment, aproximativ 50 de localitati din Romania se afla in carantina, precizand ca in orasele din Salaj care au fost carantinate la inceputul lunii.

LUDOVIC ORBAN O FELICITA PE MAIA SANDU: Va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare

Premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, exprimandu-si convingerea ca aceasta va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare.

LUDOVIC ORBAN: La Spitalul Judetean au fost facute lucrari de constructii fara avizul DSP si ISCIR

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca la Spitalul Judetean de la Piatra Neamt au fost facute lucrari de constructii fara avizul Directiei de Sanatate Publica DSP) si al Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat ISCIR).

LUDOVIC ORBAN: PNL se opreste doua zile din campania electorala, din respect pentru victimele de la Piatra Neamt

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii se opresc doua zile din campania electorala din respect pentru victimele incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )