Libnet.ro
UNICEF

20:45

Romania preia, din 2016, conducerea Aliantei Internationale pentru Memoria Holocaustului

România Liberă România Liberă,
Romania preia, din 2016, conducerea Aliantei Internationale pentru Memoria Holocaustului

Romania va prelua, din 2016, conducerea Aliantei Internationale pentru Memoria Holocaustului International Holocaust Remembrance Alliance/IHRA), informeaza un comunicat al Ministerului de Externe MAE), remis vineri redactiei. continuă pe România Liberă

VIDEO Romania vazuta din satelit. Imaginea saptamanii publicata de Agentia Spatiala Europeana se numeste Mozaic Romanesc

Imaginea saptamanii publicata astazi de Agentia Spatiala Europeana este dedicata Romaniei si poarta numele de Mozaic Romanesc, anunta ROSA. Agentia Spatiala Europeana explica pe site-ul sau ca imaginea Romaniei a fost compusa in urma a 15 scanari radar facute de satelitul Sentinel-1A in octombrie si noiembrie acest an. Bucurestiul se vede din satelit ca un grup de reflexii radar luminoase care pornesc din centru spre exterior, noteaza ESA.

Armie Hammer, star din The Social Network, tata pentru prima data

Bucurie pentru Armie Hammer si partenera lui de viata, Elizabeth Chambers. Cei doi au devenit parinti, luni, 1 decembrie, cand li s-a nascut o fetita, fiind si primul copil al cuplului.

Rosario Dawson, vedeta din Gemini Division, mama adoptiva pentru o fetita de 12 ani

Schimbare radicala in viata pentru Rosario Dawson. Despre vedeta din seriale precum Gemini Division sau Daredevilsau filme precum Sin City sau Seven Pounds se zvoneste ca a adoptat o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )