Libnet.ro
UNICEF

13:15

Romania nu va recunoaste referendumul din Crimeea. Ministrul de Externe: Este ilegitim, ilegal, neconstitutional

Antena3 Antena3,
Romania nu va recunoaste referendumul din Crimeea. Ministrul de Externe: Este ilegitim, ilegal, neconstitutional

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a declarat ca referendumul pe care autoritatile proruse din Crimeea vor sa il organizeze la sfarsitul saptamanii, pentru ruperea de Ucraina si intoarcerea. continuă pe Antena3

SUA il va spijini pe presedintele ales de poporul ucrainean, dar nu va recunoaste referendumul din Crimeea

Statele Unite ale Americii vor sprijini orice presedinte ales de poporul ucrainean, a declarat in urma cu putin timp ambasadorul SUA la Kiev, Jeffrey Payette. Administratia americana va sustine pe oricine, care.

Noii lideri de la Kiev au solicitat Comisiei de la Venetia o opinie privind referendumul din Crimeea

Noi lideri ucrainieni au solicitat o opinie Comisiei de la Venetia privind caracterul legal al unui eventual referendum de secesiune inCrimeea, a anuntat ministrul roman de Externe,Titus Corlatean.

Criza Ucraina. Kievul a cerut opinia Comisiei de la Venetia privind referendumul din Crimeea.

Noii lideri ucraineni au solicitat Comisei de la Venetia, prin intermediul Consiliului Europei, sa emita o opinie privind caracterul legal al unui eventual referendum de secesiune in Crimeea, informeaza Mediafax. Informatia i-a a fost confirmata luni ministrului Corlatean si de catre secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, precum si de ministrul de Externe al Austriei, Sebastian Kurz, tara care prezideaza Comitetul de Ministri al Consiliului Europei. Se asteapta ca .

Referendumul din Crimeea pune gaz pe foc. Uniunea Europena ameninta cu sanctiuni, iar Moscova considera atitudinea neconstructiva

In cadrul eiditiei de astazi al emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu, invitatii au discutat despre raspunsul pe care l-a dat Ministrul de Externe la amenintarile cu sanctiuni economice asupra Rusiei,.

Angela Merkel i-a transmis lui Vladimir Putin ca referendumul din Crimeea este ILEGAL

Cancelarul german, Angela Merkel, care a avut o discutie, duminica, prin telefon cu presedintele rus Vladimir Putin, i-a spus acestuia ca referendumul prevazut in Crimeea este ilegal, a anuntat purtatorul sau.

Kievul a cerut opinia Comisiei de la Venetia privind referendumul din Crimeea

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat pentru Gandul ca a fost informat luni de noii lideri ucraineni ca au solicitat Comisei de la Venetia, prin intermediul Consiliului Europei, sa emita o opinie privind caracterul legal al unui eventual referendum de secesiune in Crimeea.

UPDATE. Criza Ucraina. Kievul a cerut opinia Comisiei de la Venetia privind referendumul din ...

Noii lideri ucraineni au solicitat Comisei de la Venetia, prin intermediul Consiliului Europei, sa emita o opinie privind caracterul legal al unui eventual referendum de secesiune in Crimeea, informeaza Mediafax. Informatia i-a a fost confirmata luni ministrului Corlatean si de catre secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, precum si de ministrul de Externe al Austriei, Sebastian Kurz, tara care prezideaza Comitetul de Ministri al Consiliului Europei. Autoritatile .

Corlatean acuza ilegalitatea si ilegitimitatea referendumului din Crimeea, pe care Romania nu il va recunoaste

Referendumul care se va organiza la sfarsitul saptamanii inCrimeea, privind ruperea de Ucraina si reanexarea la Rusia, este ilegitim, ilegal, neconstitutional, a acuzat, luni, ministrul roman de.

Ministrul ucrainean de Interne: Votul referendumului din Crimeea nu va fi recunoscut

Ministrul interimar de Interne al Ucrainei, Arseniy Yatsenyuk, a avertizat Parlamentul din Crimeea ca nimeni din lumea civilizata nu va recunoaste referendumul privind alipirea la Rusia, relateaza BBC.

Angela Merkel: Referendumul din Crimeea nu este legitim

Intr-un nou efort diplomatic de a detensiona situatia din Ucraina, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, precum si David Cameron, prim-ministrul britanic, au avut, duminica, o discutie la telefon cu presedintele rus, Vladimir Putin, in care i-au transmis liderului de la Kremlin ca viitorul referendum din Crimeea nu este legitim, transmite AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )