Libnet.ro
UNICEF

20:45

Romania - Slovacia, scor 1-1, intr-o partida amicala

B1 B1,
Romania - Slovacia, scor 1-1, intr-o partida amicala

Nationala Romaniei a remizat, miercuri, scor 1-1 1-0), contra echipei similare a Slovaciei, intr-o partida amicala disputata pe Arena Nationala. Golurile partidei au fost marcate de Stancu 44, respectiv. continuă pe B1

Romania - Slovacia: 1-1, Stancu inscrie primul gol (Final de meci).

Nationala Romaniei a remizat cu reprezentativa Slovaciei, scor 1-1, intr-un meci amical, pe Arena Nationala. Romania a deschis scorul printr-o lovitura de cap a lui Bogdan Stancu. Acesta a fost ultimul amical inaintea meciurilor decisive din septembrie cu Turcia si Ungaria, care vor conta pentru calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia 2014. Cele mai importante faze ale meciului Min 90+4 Final de meci. Romania - Slovacia 1-1 Min 84 Marica este lovit in barbie la un duel. Iese la .

VIDEO Romania-Slovacia 1-1. Joc foarte slab facut de tricolori inainteadublei de foc cu Ungaria si Turcia. Spectatorii i-au cerut demisia lui Victor Piturca

Romania-Slovacia a fost ultimul meci de pregatire jucat de tricolori inaintea meciurilor decivise cu Ungaria si Turcia din septembrie, confruntari care vor conta pentru preliminariile Cupei Mondiale. Tricolorii au incheiat la egalitate disputa de pe Arena Nationala, scor 1-1, dar n-au convins, starnind mania fanilor prezenti in tribune. Mai mult decat atat, spectatorii i-au cerut la final demisia selectionerului Victor Piturca.

REVIN STELISTII Victor Piturca a anuntat lotul complet pentru amicalul Romania - Slovacia

Victor Piturca a anuntat duminica seara lotul complet pentru meciul amical Romania - Slovacia de pe 14 august ora 21:00, National Arena, live text pe onlinesport. ro). Reunirea lotului echipei nationala are loc luni, 12 august.

LIVETEXT Romania-Slovacia. Tricolorii sustin ultimul test inaintea dublei de foc cu Ungaria si Turcia din septembrie

La ora 21. 00, pe Arena Nationala din Bucuresti, Romania intalneste Slovacia intr-un meci amical, aceasta fiind ultima partida a tricolorilor inainte de dubla de foc cu Ungaria si Turcia din luna septembrie. www. adevarul. ro va transmite in format livetext aceasta confruntare.

LIVETEXT Romania-Slovacia 0-0. Tricolorii sustin ultimul test inaintea dublei de foc cu Ungaria si Turcia

Pe Arena Nationala din Bucuresti, Romania intalneste, miercuri seara, Slovacia intr-un meci amical, aceasta fiind ultima partida a tricolorilor inainte de dubla de foc cu Ungaria si Turcia din luna septembrie. www. adevarul. ro transmite in format livetext aceasta confruntare.

LIVETEXT Romania-Slovacia 1-0. Bogdan Stancu deschide scorul cu capul

Pe Arena Nationala din Bucuresti, Romania intalneste, miercuri seara, Slovacia intr-un meci amical, aceasta fiind ultima partida a tricolorilor inainte de dubla de foc cu Ungaria si Turcia din luna septembrie. www. adevarul. ro transmite in format livetext aceasta confruntare.

LIVETEXT Romania-Slovacia 1-1. Sestak restabileste egalitatea pe Arena Nationala

La ora 21, pe Arena Nationala din Bucuresti, Romania intalneste Slovacia intr-un meci amical, aceasta fiind ultima partida a tricolorilor inainte de dubla de foc cu Ungaria si Turcia din luna septembrie. www. adevarul. ro va transmite in format livetext aceasta confruntare.

CONFERINTA Victor Piturca despre amicalul Romania - Slovacia

Victor Piturca sustine luni, incepand cu ora 12. 30, o conferinta de presa cu ocazia amicalului dintre Romania si Slovacia. Partida se va juca miercuri, pe Arena Nationala, de la 21. intre timp, marti se vor prezenta la o conferinta de presa doi jucatori dintre cei selectionati.

CONFERINTA Piturca despre amicalul Romania - Slovacia si derbiul Dinamo - Steaua.Budescu n-are loc la nationala de Maxim si Grozav

Victor Piturca a sustinut luni conferinta de presa cu ocazia amicalului dintre Romania si Slovacia. Partida se va juca miercuri, pe Arena Nationala, de la 21. intre timp, marti se vor prezenta la o conferinta de presa si doi jucatori dintre cei selectionati.

Romania - Slovacia: 1-1, Stancu inscrie primul gol (Repriza a doua).

Nationala Romaniei intalneste in aceasta seara reprezentativa Slovaciei, intr-un meci amical cu o miza extrem de mare pentru elevii lui Piturca. Meciul are loc pe Arena Nationala si incepe la ora 21. Cele mai importante faze ale meciului Min 61 Schimbari in ambele echipe: Romania - Nicolita il inlocuieste pe Torje, Slovacia - Salata si Pekovski in locurile lui Kona si Breznanik Min 56 Slovacia inscrie. Sestak este autorul golului la faza la care Latovlevici a fost depasit iar slovacul a .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2089 seconds )