Libnet.ro
UNICEF

01:05

REVIN STELISTII Victor Piturca a anuntat lotul complet pentru amicalul Romania - Slovacia

Online Sport Online Sport,
REVIN STELISTII Victor Piturca a anuntat lotul complet pentru amicalul Romania - Slovacia

Victor Piturca a anuntat duminica seara lotul complet pentru meciul amical Romania - Slovacia de pe 14 august ora 21:00, National Arena, live text pe onlinesport. ro). Reunirea lotului echipei nationala are loc luni, 12 august. continuă pe Online Sport

Victor Piturca a convocat 22 de jucatori pentru amicalul cu Slovacia. Care sunt surprizele selectionerului

Dupa inchierea derby-ului Dinamo-Steaua din etapa a IV-a din Liga 1, Victor Piturca a trimis telegrame de convocare pentru 22 de jucatori in vederea amicalului pe care Romania il va juca miercuri seara cu Slovacia, pe Arena Nationala.

Victor Piturca: Latovlevici este acum optiunea numarul unu la echipa nationala. Sa dea goluri si sa danseze cum vrea el

Jucatorul stelist Iasmin Latovlevici reprezinta optiunea numarul pentru postul de fundas stanga la nationala, a declarat luni selectionerul Victor Piturca in conferinta de presa dinaintea amicalului cu Slovacia 14 august, 21:00). Declaratiile lui Piturca vin in contextul in care, in trecut, selectionerul a evitat sa-l convoace sau sa-l foloseasca pe Iasmin Latovlevici la echipa nationala, declarand ca nu-l place si amintind, printre altele, de gesturile prin care stelistul se bucura dupa marcarea golurilor sau de evolutiile sale mai putin constante.

MINUT CU MINUT Conferinta de presa Victor Piturca

Victor Piturca a sustinutastazi de la ora 12:30 conferinta de presa de dinaintea meciului amical cu Slovacia, de pe 14 august, ora 21:00.

CONFERINTA Victor Piturca despre amicalul Romania - Slovacia

Victor Piturca sustine luni, incepand cu ora 12. 30, o conferinta de presa cu ocazia amicalului dintre Romania si Slovacia. Partida se va juca miercuri, pe Arena Nationala, de la 21. intre timp, marti se vor prezenta la o conferinta de presa doi jucatori dintre cei selectionati.

12:30 LIVE Conferinta de presa Victor Piturca

Victor Piturca sustine astazi de la ora 12:30 conferinta de presa de dinaintea meciului amical cu Slovacia, de pe 14 august, ora 21:00.

12:00 LIVE Conferinta de presa Victor Piturca

Victor Piturca sustine astazi de la ora 12:30 conferinta de presa de dinaintea meciului amical cu Slovacia, de pe 14 august, ora 21:00.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )