Libnet.ro
UNICEF

15:45

Romania va sta AFARA din Schengen si anul viitor. Anuntul SOC a fost facut de Jose Manuel Barroso

Antena3 Antena3,
Romania va sta AFARA din Schengen si anul viitor. Anuntul SOC a fost facut de Jose Manuel Barroso

Romania si Bulgaria nu vor adera la spatiul Schengen anul viitor. Cel putin asta spune presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, intr-un interviu pentru postul de televiziune TF1. Declaratia a. continuă pe Antena3

Barroso, presedintele Comisiei Europene: Romania nu va intra in Spatiul Schengen anul viitor

Romania si Bulgaria nu vor adera la Spatiul Schengen anul viitor, a declarat luni seara, presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, pentru postul francez de televiziune TF1.

Maramures: Constructia unui pod de mare trafic peste Tisa, demarata anul viitor

Romania va demara anul viitor constructia unui pod rutier de mare trafic peste raul Tisa, care va face legatura cu Ucraina, investitia fiind estimata la aproximativ 10 milioane de euro, transmite Agerpres.

Guvernul incaseaza anul viitor 344 milioane lei la buget din cresterea salariului minim

Guvernul va incasa la buget 344 milioane lei 77,2 milioane euro) din cresterea salariului minim brut pe economie, proiectul de buget pentru anul viitor bazandu-se pe incasarile suplimentare atrase din aceasta sursa, releva un document oficial obtinut de Mediafax. Incasarile vor rezulta din modificarea la nivelul economiei a grilelor de salarizare, ca efect al acestei majorari, si impozitarea corespunzatoare a angajatilor.

O productie cu Gerard Depardieu se va filma anul viitor la Mamaia si Constanta

Constanta si statiunea Mamaia vor fi, anul viitor, platoul de filmare pentru un film cu Gerard Depardieu. La vara se va filma un film international, cu actori mari, de nivel mare de tot, printre care si.

Salariile restante care vor fi castigate anul viitor in instanta de bugetari, platite tot in 5 ani

Salariile restante care vor fi castigate anul viitor in instanta, prin procese deschise impotriva statului, de catre bugetari vor fi achitate tot esalonat pe o perioada de cinci ani, conform sistemului aplicat si pana in prezent, cu un cuantum al ratelor in crestere de la an la an.

Cine sunt singurii bugetari care vor primi o marire de 10% anul viitor

Cuantumul brut al salariilor de baza si sporurilor acordate bugetarilor va fi mentinut anul viitor la acelasi nivel cu luna decembrie 2013, fara sa fie aplicata valoarea de referinta din Legea salarizarii unitare. Totusi, o crestere salariala de pana.

Cel mai puternic om din industria aurului se va retrage anul viitor

Omul de afaceri Peter Munk, fondator si presedinte al Barrick Gold, cel mai mare producator de aur la nivel mondial, nu are de gand sa candideze anul viitor pentru un nou mandat la conducerea companiei, au declarat pentru Wall Street Journal surse.

Trupa ABBA se reuneste anul viitor, la implinirea a 40 de ani de la infiintare

Vesti bune pentru fanii formatiei ABBA. Trupa, a adevarata legenda a muzicii pop, se va reuni la anul. Anuntul a fost facut de Agnetha, una dintre fostele membre ale grupului. ABBA va sarbatori la anul patru.

Singurul lucru care va mai ramane in sat va fi capra. Primarul unei comune din Romania: Este posibil ca jumatate dintre locuitori sa mearga in Marea Britanie anul viitor

Primarul unei comune din Romania considera ca jumatate dintre locuitorii a doua sate de pe raza acesteia vor pleca in Marea Britanie dupa 1 ianuarie, cand vor fi ridicate restrictiile de munca pentru romani.

Ponta, la listarea Romgaz la Londra: E un moment istoric pentru Romania; anul viitor urmeaza Hidroelectrica si Electrica

Primul-ministru Victor Ponta a deschis marti sedinta Bursei din Londra, in prima zi de listare a societatii romanesti Romgaz, context in care a subliniat ca pentru Romania este un moment istoric, avand in vedere ca este prima data cand o companie de stat este listata in cadrul unei asemenea operatiuni internationale, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )