Libnet.ro
UNICEF

10:31

Barroso, presedintele Comisiei Europene: Romania nu va intra in Spatiul Schengen anul viitor

Adevărul Adevărul,
Barroso, presedintele Comisiei Europene: Romania nu va intra in Spatiul Schengen anul viitor

Romania si Bulgaria nu vor adera la Spatiul Schengen anul viitor, a declarat luni seara, presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, pentru postul francez de televiziune TF1. continuă pe Adevărul

Barroso: Romania nu va intra in Schengen in 2014.

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, luni seara, ca Romania si Bulgaria nu vor adera la Spatiul Schengen in 2014, transmite B1. Citeste si: Basescu: Vom avea probleme la raportul pe justitie Declaratia facuta de presedintele Comisiei Europene, la postul francez de televiziune TF1, este in antiteza cu alte serii de declaratii oferite de inaltul oficial, nu mai tarziu de luna septembrie, atunci cand afirma ca Bulgaria si Romania indeplinesc criteriile pentru .

Jose Manuel Barroso: Romania nu va intra in Schengen in 2014

Romania si Bulgaria nu vor adera la Spatiul Schengen in 2014, a declarat luni seara, presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, pentru postul francez de televiziune TF1. Declaratia facuta de.

Presedintele CE propune acordarea unui ajutor de urgenta pentru Filipine

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene CE), a propus astazi acordarea unui ajutor de urgenta pentru Filipine, tara care a fost lovita vineri si sambata de taifunul Haiyan, cel mai violent din istoria tarii, informeaza AFP.

Comisia Europeana: O misiune pe MCV condusa de secretarul general-adjunct al Comisiei Europene trimisa in Romania. SURSE: Posibile conexiuni intre mecanismul pe justitie si problemele de la fonduri UE si achizitiile publice romanesti

Secretarul general-adjunct al Comisiei Europene, Michel Servoz, va veni in Romania pe 25 noiembrie, in cadrul unei misiuni de evaluare pe Mecanismul de Cooperare si Verificare pe justitie , si se va intalni cu ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, cu sefi ai parchetelor si cu parlamentari romani, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Contactat de HotNews. ro, Mark Gray, purtator de cuvant al Comisiei Europene, a confirmat informatia.

Secretarul general adjunct al Comisiei Europene va veni la Bucuresti pentru a verifica raportul MCV

Michel Servoz, secretarul general adjunct al Comisiei Europene va veni la Bucuresti pentru a verifica raportul pentru Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), potrivit unor surse citate de HotNews. Servoz va veni.

Presedintele Comisiei Rosia Montana, convocat la sedinta conducerii USL. Votul final pentru proiectul minier este asteptat luni seara

Senatorul PSDDarius Valcov, presedintele Comisiei parlamentare pentru Rosia Montanta, a fost convocat, luni dimineata, la sedinta conducerii USL. Acesta a fost chemat in contextul in care comisia a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )