Libnet.ro
UNICEF

23:15

Romania tot mai aproape de scenariul trei. inca patru cazuri au fost confirmate cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 86

Antena3 Antena3,
Romania tot mai aproape de scenariul trei. inca patru cazuri au fost confirmate cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 86

Grupul de Comunicare Strategica a confirmat inca patru cazuri cu coronavirus in Romania. Numarul total al celor infectati ajunge la 86, iar tara noastra se apropie de scenariul trei. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |inca patru romani, contaminati. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 68

Inca patru romani au fost diagnosticati cu noul coronavirus. Este vorba despre 3 barbati si o femeie din Constanta, toti contacti cu o persoana infectata. Bilantul imbolnavirilor ajunge astfel, in.

DIN CAUZA SCADERII ACCENTUATE A PRETURILOR TITEIULUI Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Un numar tot mai mare de producatori nord-americani de petrol, in frunte cu Chevron, avertizeaza ca vor reduce cheltuielile si forajele, in urma scaderii accentuate a preturilor titeiului, la cele mai scazute niveluri din ultimii trei ani, transmite Reuters, conform news. ro.

EJOBS: Tot mai multe companii s-au adaptat la noul context si apeleaza la video interviuri

Munca remote, limitarea sedintelor extinse, a calatoriilor si gasirea unor alternative viabile care sa permita continuarea activitatilor din cadrul companiilor, ca si pana acum, reprezinta realitatea la care trebuie sa se adapteze, cel putin pentru o perioada, si angajatorii din Romania, informeaza un comunicat remis Redactiei al platformei de angajare eJobs. in acest context, una dintre masurile la care apeleaza tot mai multi recrutori este organizarea video interviurilor de angajare, ca masura de protectie impotriva virusului COVID-19.

Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Un numar tot mai mare de producatori nord-americani de petrol, in frunte cu Chevron, avertizeaza ca .

Ultima ora! Romania inchide mai multe puncte de frontiera

Romania ia masuri de urgenta in contextul in care exista deja 64 de cazuri de infectare cu coronavirus la noi in tara. Pentru a tine sub control aceasta evolutie extrem de dinamica a epidemiei cu coronavirus, Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut anunt oficial, joi seara, ca vor fi inchise mai multe puncte de .

Costache: Este un sistem sanitar slabit, care a fost legiferat si intretinut nesanatos ani de-a randul Mai devreme sau mai tarziu vom trece in scenariul trei

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, catalogheaza sistemul sanitar romanesc drept unul slabit, care a fost legiferat si intretinut nesanatos ani de-a randul, si sustine ca bugetul pe care l-a gasit la minister cand a preluat portofoliul era unul vlaguit. Costache spune ca Romania va trece in urmatorul scenariu cu privire la COVID-19 si ca autoritatile sunt pregatite.

inca patru cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 68

ACTUALIZARE - Patru cazuri de coronavirus au fost diagnosticate vineri la Constanta, bilantul la nivel national ajungand astfel la 68 de cazuri. --- *ACTUALIZARE- inca cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate joi in Capitala, numarul total ajungand la 64. Patru dintre cazuri au legatura cu fostul ofiter MAI care a fost internat la Spitalul Dimitrie Gerota. --- * ACTUALIZARE - Numarul cazurilor de coronavirus ajunge la 59. A fost diagnosticat un barbat de 53 de ani din Covasna si inca sase cazuri in Hunedoara. --- * ACTUALIZARE - Alte doua cazuri au fost confirmate, joi seara, in tara noastra. Este vorba despre un sofer de TIR din Mures, care a calatorit in Italia si despre o femeie de 33 de ani care lucreaza in Italia si care s-a intors, marti, in tara.

Sampdoria, la pamant! inca patru jucatori au fost depistati cu coronavirus

Clubul italian Sampdoria a anuntat vineri ca alti patru jucatori au fost testati pozitiv la coronavi.

Coronavirus in Spania: Numarul persoanelor infectate se apropie tot mai mult de 2.000

La momentul redactarii acestui articol, in Spania a fost raportat un numar total de 1. 674 de cazuri de infectari cu coronavirusul COVID-19, cu aproape 500 de noi cazuri mai mult decat luni. Comparativ cu.

Sectorul automotiv, tot mai afectat de COVID-19. Mai multe fabrici au fost inchise, iar scaderea de vanzari ar putea fi de ordinul milioanelor de unitati

Mai multi constructori majori de masini si de componente de automobile au inceput sa-si inchida fabricile din Italia si sa relocheze angajatii, arata Reuters. Fiat Chrysler a anuntat ca-si va reduce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )