Libnet.ro
UNICEF

14:15

EJOBS: Tot mai multe companii s-au adaptat la noul context si apeleaza la video interviuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EJOBS: Tot mai multe companii s-au adaptat la noul context si apeleaza la video interviuri

Munca remote, limitarea sedintelor extinse, a calatoriilor si gasirea unor alternative viabile care sa permita continuarea activitatilor din cadrul companiilor, ca si pana acum, reprezinta realitatea la care trebuie sa se adapteze, cel putin pentru o perioada, si angajatorii din Romania, informeaza un comunicat remis Redactiei al platformei de angajare eJobs. in acest context, una dintre masurile la care apeleaza tot mai multi recrutori este organizarea video interviurilor de angajare, ca masura de protectie impotriva virusului COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus - Tot mai multe companii europene cumpara laptop-uri, din moment ce multi angajati lucreaza de acasa

Vanzarile de laptop-uri cresc nesperat in Europa dupa ce o serie de companii au plasat comenzi pentru astfel de device-uri, in conditiile in care multi angajati lucreaza de acasa pentru ca epidemia de coronavirus sa nu afecteze atat de multa lume, scrie Financial Times.

Schimbare pe piata muncii: tot mai multe companii s-au adaptat la noul context si apeleaza la video interviuri

Munca remote, limitarea sedintelor extinse, a calatoriilor si gasirea unor alternative viabile care sa permita continuarea activitatilor din cadrul companiilor, ca si pana acum, reprezinta realitatea la care trebuie sa se adapteze, cel putin pentru o.

Cele mai multe firme romanesti nu au nicio strategie de a trece peste criza coronavirusului. De ce se tem patronii

Cele mai multe firme din Romania nu au o strategie de risc pentru situatii precum epidemia de coronavirus. O arata rezultatele unui barometru efectuat de o companie de consultanta. Potrivit rezultatelor cercetarii, peste 70% dintre cele 300 de firme chestionate se asteapta la consecinte economice negative, de la probleme de aprovizionare la cresteri de preturi si blocaj financiar.

DIN CAUZA SCADERII ACCENTUATE A PRETURILOR TITEIULUI Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Un numar tot mai mare de producatori nord-americani de petrol, in frunte cu Chevron, avertizeaza ca vor reduce cheltuielile si forajele, in urma scaderii accentuate a preturilor titeiului, la cele mai scazute niveluri din ultimii trei ani, transmite Reuters, conform news. ro.

Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Un numar tot mai mare de producatori nord-americani de petrol, in frunte cu Chevron, avertizeaza ca .

Coronavirus in Romania: Mai multe puncte de frontiera inchise pentru folosirea politistilor in cele aglomerate

Mai multe puncte de frontiera de la granitele cu Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria si Sebia vor fi inchise, a anuntat joi seara ministrul de Interne Marcel Vela. El a precizat ca aceste vami sunt mai putin tranzitate, iar lucratorii vamali de acolo vor fi trimisi la punctele de trecere unde se inregistreaza valori mari de trafic.

Busculada la intrarea in Capitala. Jandarmeria escorteaza mai multe microbuze

Mai multe microbuze care vin de la Frontiera sunt blocate la intrarea in Capitala. Jandarmeria este acolo si se incearca preluarea acestor microbuze.

Bianca Dragusanu recunoaste ca a fost inselata. A avut si are mai multe aventuri!

Binca Dragusanu a fost inselata! Vedeta a facut chiar ea marturisiri incendiare despre barbatul care in loc sa-i spuna ca nu o mai dorestei-a calcat stramb. Ce a spus blondina despre momentele in care s-a simtit tradata? Bianca Dragusanu a fost inselata Bianca a divortat pentru a doua oara ieri, 10 martie. in sfarsitul scenariul .

Wizz Air anuleaza mai multe zboruri din Germania si Spania catre Romania

Operatorul aerian Wizz Air anuleaza, miercuri, 11 martie, mai multe zboruri din Germania si Spania catre Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara in actualul context de infectari cu coronavirus, informeaza compania.

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,325 seconds )