Libnet.ro
UNICEF

07:01

Romania a trecut pragul de 800 de decese din cauza coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Romania a trecut pragul de 800 de decese din cauza coronavirusului

Nunarul de decese din cauza coronavirusului a ajuns la 803, dupa raportarea luni dimineata a alte 13 decese. Printre cazuri un barbat de 30 de ani care suferea si de obezitate. continuă pe Hotnews

Ambulantier din Suceava, mort din cauza coronavirusului

Un ambulantier in varsta de 60 de ani, din Suceava, a murit din cauza coronavirusului, a declarat Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi.

in cartierele sarace din Marea Britanie se inregistreaza de doua ori mai multe decese din cauza COVID-19 - studii

Noul coronavirus ucide de doua ori mai mult in cartierele defavorizate din Marea Britanie. Numarul deceselor este mai mare in randul populatiei de culoare sau al minoritatilor, acestia fiind mai expusi la virus din cauza meseriilor pe care le au, releva doua studii distincte aparute vineri, scrie AFP.

inca noua persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirusului. Bilantul mortilor a ajuns la 780, in Romania

Inca noua persoane au decedat din cauza coronavirusului in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 780. Printre ulimele victime, un barbat din Iasi de 26 de ani.

inca 11 decese din cauza coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 755

Inca 11 decese din cauza coronavirus au fost raportate in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 755.

Un institut de la Beijing anticipeaza o crestere a sentimentului anti-chinez din cauza coronavirusului. Cel mai negru scenariu, un razboi cu SUA

Ostilitatea fata de regimul chinez risca sa atinga in curand un nivel fara precedent de la reprimarea in sange a contestarii din Piata Tiananmen, in 1989, si ar putea avea consecinte diplomatice dure, conchide un raport intocmit de catre un institut chinez, relateaza Reuters.

Coronavirus in Romania: Alte 18 decese raportate vineri seara. Printre ele, o tanara de 20 de ani Bilantul ajunge la 744

Alte 18 decese din cauza coronavirusului au fost raportate vineri seara. Bilantul mortilor in Romania ajunge la 744, potrivit datelor Grupului de Comunicare Strategica. Printre cei decedati este o tanara de 20 de ani care se intorsese la inceputul lunii din Anglia.

Un roman mort de coronavirus acum o luna, raportat azi. Bilantul urca la 726 de decese din cauza COVID-19

Inca trei romani au murit din cauza infectarii cu coronavirus, anunta INSP vineri, iar unul dintre decese este inregistrat in urma cu aproape o luna, mai exact pe 5 aprilie.

Boris Johnson a dezvaluit ce s-ar fi intamplat daca ar fi murit din cauza coronavirusului

Premierul britanic Boris Johnson, infectat cu noul coronavirus, a afirmat ca medicii care l-au avut in ingrijire pregatisera anuntul decesului sau dupa internarea lui in sectia de terapie intensiva.

Wizzair prelungeste suspendare zborurilor din cauza noilor restrictii impuse

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul si veniturile Skoda au scazut din cauza efectelor pandemiei

Profitul Skoda Auto, care face parte din grupul Volkswagen AG, a scazut cu 25% in primul trimestru din 2020, din cauza efectelor pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )