Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boris Johnson a dezvaluit ce s-ar fi intamplat daca ar fi murit din cauza coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Boris Johnson a dezvaluit ce s-ar fi intamplat daca ar fi murit din cauza coronavirusului

Premierul britanic Boris Johnson, infectat cu noul coronavirus, a afirmat ca medicii care l-au avut in ingrijire pregatisera anuntul decesului sau dupa internarea lui in sectia de terapie intensiva. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Boris Johnson spune ca medicii sai aveau un plan, daca ar fi murit din cauza coronavirusului

Medicii care l-au avut in ingrijire pe premierul britanic, Boris Johnson, infectat cu noul coronavirus, pregatisera anuntul decesului sau dupa internarea lui in sectia de terapie intensiva, a afirmat el duminica intr-un interviu acordat tabloidului The Sun on Sunday, citat de AFP. Boris Johnson si-a numit fiul in onoarea medicilor care i-au salvat viata.

Boris Johnson, marturie cutremuratoare: Medicii erau pregatiti sa imi anunte moartea cand am avut coronavirus

Primul ministru britanic Boris Johnson a dezvaluit ca medicii care il tratau pentru coronavirus erau pregatiti sa ii anunte decesul in cazul in care acesta nu ar fi raspuns tratamentului pentru coronavirus.

Boris Johnson si Carrie Symonds au dat publicitatii prima imagine cu fiul lor. A primit si numele medicilor care i-au salvat viata premierului

Boris Johnson si logodnica sa Carrie Symonds au dat publicitatii, sambata, prima fotografie cu fiul lor, nascut in urma cu trei zile. Ei au anuntat si numele copilului, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, precizand ca baietelul a primit si numele medicilor care i-au salvat viata premierului britanic, relateaza telegraph. co. uk.

Boris Johnson si-a numit fiul in onoarea medicilor care i-au salvat viata

Premierul britanic Boris Johnson si logodnica sa, Carrie Symonds, si-au numit fiul nou-nascut Wilfred Lawrie Nicholas, partial in onoarea doctorilor de la terapie intensiva care au salvat viata prim-ministrului britanic cand acesta se lupta cu complicatii legate de COVID-19, relateaza Reuters.

Premierul britanic Boris Johnson si-a numit fiul dupa cei doi medici care i-au salvat viata (FOTO)

Premierul britanic Boris Johnson si logodnica sa, Carrie Symonds, si-au numit fiul Wilfred Lawrie Nicholas, ultimul nume fiind ales in onoarea medicilor care au avut grija de politician, in perioada in care acesta.

Prim-ministrul britanic Boris Johnson anunta ca in Regat a fost atins varful epidemiei: Ar fi putut provoca 500.000 de decese

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, a sustinut joi prima sa conferinta de cand s-a recuperat in urma infectarii cu noul coronavirus pentru a transmite un mesaj de speranta si pentru a declara.

Boris Johnson anunta ca Regatul Unit a depasit varful pandemiei de coronavirus

Regatul Unit, a doua cea mai afectata tara de noul coronavirus in Europa cu 26. 711 de morti, a depasit varful epidemiei, a afirmat joi premierul Boris Johnson, scrie AFP.

Boris Johnson anunta ca Regatul Unit a depasit varful epidemiei de coronavirus

Regatul Unit, a doua cea mai afectata tara de noul coronavirus in Europa cu 26. 711 de morti, a depasit varful epidemiei, a afirmat joi premierul Boris Johnson.

IN ULTIMELE DOUA LUNI, Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus

Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus din martie in lume, a estimat vineri organizatia elvetiana PEC Press Emblem Campaign), deplangand o protectie insuficienta a angajatilor din mass-media care relateaza despre pandemie, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )