Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania U21 va juca iar la un turneu final! Ce spun tricolorii dupa a doua calificare consecutiva

Adevărul Adevărul,
Romania U21 va juca iar la un turneu final! Ce spun tricolorii dupa a doua calificare consecutiva

Echipa nationala de tineret a Romaniei a terminat la egalitate ultimul meci din preliminariile pentru EURO, 1-1, cu Danemarca, si a obtinut calificarea la un nou turneu final. continuă pe Adevărul

Romania U21 Danemarca U21 1-1. Egalul aduce calificarea tricolorilor mici pentru Euro 2021

UPDATE, ora 22:22 Romania U21 s-a calificat la Euro 2021, dupa 1-1 la Ploiesti cu selectionata similara a Danemarcei. Tricolorii mici termina grupa pe locul 2, in spatele nordicilor. in clasamentul locurilor 2, Romania este pe 5, ultimul care asigura calificarea. Belgia a pierdut in Bosnia Hertegovina, 3-2, rezultat care i-a ajutat pe elevii .

Romania U21, calificare cu mari emotii la EURO! Adrian Mutu a intrat in istorie!

Tricolorii vor juca pentru a doua oara consecutiv la turneul final al Campionatului European de tineret, dupa ce a remizat, marti, la Ploiesti, scor 1-1 0-0), cu Danemarca.

Un meci cat o campanie pentru Adi Mutu si Romania U21. Tricolorii mici au nevoie de o victorie diseara cu Danemarca pentru calificarea la Euro de anul viitor Cum ar putea arata echipele

Nationala de fotbal de tineret a Romaniei U21 o va infrunta pe selectionata similara din Danemarca, marti, ora 20. 30, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, intr-un meci decisiv pentru participarea sa la Ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )