Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romania, pe ultimul loc la reciclare: situatia grava din capitala, cand gunoiul sortat e colectat la gramada

Playtech Playtech,
Romania, pe ultimul loc la reciclare: situatia grava din capitala, cand gunoiul sortat e colectat la gramada

Romania se numara printre codasele Europei cand vine vorba de colectarea selectiva a deseurilor si reciclarea lor. Pe de o parte, este o problema de educatie. O mare parte din vina le apartine insa autoritatilor. Un reportaj al celor de la ProTV a incercat sa atraga atentia asupra inutilitatii bucurestenilor de a recicla. Aceste probleme . continuă pe Playtech

Scandalul poluarii din Capitala: Seful Garzii de Mediu Bucuresti va fi demis

Seful Garzii de Mediu Bucuresti, Viorel Glaman, va fi demis in urma scandalului legat de poluarea din Capitala. Sefa Garzii Nationale de Mediu, Marioara Gatej, a declarat pentru HotNews. ro ca acesta va fi mutat pe o alta functie din institutie, in cel mult doua zile.

Copac doborat cu toporul de un grup de adolescenti, in Parcul IOR din Capitala. Imagini scandaloase!

Mai multi tineri au fost surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce taie cu toporul un copac din parcul IOR din Capitala.

Conditiile meteorologice au influentat poluarea din Capitala. Fenomenul care s-a resimtit in Bucuresti

Gradul ridicat de poluare pe care le-au resimtit bucurestenii luni dimineata are o explicatie stiintifica. Formarea norilor, temperatura in scadere si umezeala aerului au fost conditiile meteorologice care au favorizat-o si care au provocat o inversiune a miscarii aerului. Frigul si umezeala au sporit gradul de poluare Meteorologii au precizat, insa, ca niciunul idntre factorii .

Sorina Pintea, transferata la Spitalul Sfanta Maria din Capitala. Aflat in arest preventiv, starea fostului ministru al Sanatatii s-ar fi inrautatit (VIDEO)

Sorin Pintea, ministru al Sanatatii in Guvernul Dancila, va fi luata din arestul preventiv si transferata la Spitalul Sfanta Maria din Capitala, unde activeaza medicul sau curent, intrucat tabara.

Vestea despre toti cei care stau la bloc. Suntem pe ultimul loc cand vine vorba despre asta

Conform datelor publicate de Eurostat, Romania este campioana europeana a supraaglomerarii locuintelor in care locuiesc cetatenii proprii. Suntem situati la acest indicator pentru calitatea vietii, peste Bulgaria 44%), Letonia 42%) si Croatia 41%), cu un procentaj de 47% calculat pe cele mai recente datele disponibile 2018). Vestea despre toti cei care stau la bloc Ca .

CFR Cluj revine pe primul loc dupa primul meci din playoff

Campioana CFR Cluj a fost puternic testata de Astra Giurgiu, luni seara, in ultimul meci al primei etape din playoff.

Raed Arafat, despre situatia coronavirusului din Romania: Sper sa reusim lmitarea raspandirii virusului

Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a explicat ce urmeaza pentru Romania, in contextul in care a fost confirmat deja cel de-al saselea caz de coronavirus.

Lucian Romascanu (PSD), despre poluarea din Capitala: Lucrurile sunt foarte grave din punct de vedere al reactiei (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu a sustinut, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la recordul de poluare inregistrat recent in Capitala, ca lucrurile sunt foarte grave din punct.

43 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Noua harta seismica a celor mai periculoase zone din Capitala

Pe 4 martie se implinesc 43 de ani de la tragicul cutremur din 1977. 56 de secunde55 conform altor surse) si o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter au luat peste 1. 570 de vieti, au ranit alte 11. 300 si au prabusit 35. 000 de locuinte, la nivelul intregii tari. Majoritatea pagubelor materiale s-au concentrat in .

VIDEO Poluarea din Capitala: Politistii fac perchezitii la firme care colecteaza deseuri

Politistii din Bucuresti fac marti noua perchezitii intr-un dosar care vizeaza activitatea a doua firme si a mai multor persoane fizice care ar fi colectat, transportat, deversat si ingropat deseuri in locuri neautorizate, provocand prejudicii semnificative mediului, anunta Politia Capitalei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )